Přejít k hlavnímu obsahu

První spolupráce Viper Gaming s ASUSem. Představujeme Viper Elite 5 TUF Gaming

9. 4. 2024 | 13:34 PR článek
Společnost Patriot Memory, přední výrobce vysoce výkonných paměťových modulů pro nadšence, SSD, flashových úložišť a herních periferií, oznámila nadcházející vydání vůbec první spolupráce společnosti Viper Gaming s herní divizí společnosti ASUS, TUF Gaming: řady Viper Elite 5 TUF Gaming Alliance RGB DDR5.
Viper Elite 5 TUF Gaming Alliance RGB DDR5
Viper Elite 5 TUF Gaming Alliance RGB DDR5
Zdroj: Viper Gaming

Řada Viper Elite 5 TUF Gaming Alliance RGB DDR5 je odvážnou novinkou nedávno uvedené výkonné řady pamětí Viper Elite 5, která je certifikována asociací TUF Gaming Alliance společnosti ASUS a vyznačuje se vysokými přenosovými rychlostmi až 6 600 Mbit/s, kapacitou až 48 GB a vyladěnou podporou přetaktování XMP 3.0 a AMD EXPO u vybraných modelů. Řada Viper Elite 5 TUF Gaming Alliance RGB DDR5 nabízí nejnovější špičkový výkon pro hráče, technické nadšence i kreativce.

Řada Viper Elite 5 TUF Gaming Alliance RGB DDR5 se také vyznačuje jedinečnou značkou a designem kombinujícím Viper Gaming a TUF Gaming spolu s jedinečným matně bílým chladicím štítem Viper Elite 5 s RGB světelným panelem.

Viper Gaming 5

„Je opravdu vzrušující spolupracovat s TUF Gaming na jedinečném projektu, který nás oba velmi baví,“ řekl Les Henry, viceprezident pro prodej v Severní a Jižní Americe. „Vytvoření dokonalé kombinace vysoké kvality, vysokého výkonu a dobrého vzhledu je jen jedním z několika základních cílů, které oba sdílíme.“

Řada Viper Elite 5 TUF Gaming Alliance DDR5 je v současné době plánována na (vložte datum). Další informace o nové řadě Viper Gaming a TUF Gaming naleznete na produktové stránce Viper Gaming na této adrese.

Štítky: Viper Gaming, ASUS
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).