Přejít k hlavnímu obsahu

RNG se zmítá v problémech. Organizace pořádá aukci, aby se zachránila

13. 4. 2024 | 14:00 League of Legends Příběh
Jde o jeden z nejslavnějších týmů v League of Legends esportu. Royal Never Give Up je značka, kterou zdá snad každý. Čínská organizace se ale v roce 2024 zmítá v obřích problémech. Dokonce takových, že musí pořádat aukci pro fanoušky, aby si pomohla z finančních problémů.
Domov RNG
Domov RNG
Zdroj: Inven

Aukce se koná už 13. dubna v 19:00 čínského času na oficiálním streamovacím kanále RNG. Organizace si podle CEO Yao Jin-Chenga nevede až tak špatně - stále je šance na přežití a oživení Royal Never Give Up.

Co si vlastně budou moci kupující odnést z aukce? Plánují se vydražit některé vzácné a podepsané fotografie nebo staré věci se sentimentální hodnotou. RNG navíc vybere trofej a vyrobí její repliku 1:1, která půjde do aukce.

Ten, kdo ji koupí, ji bude moci používat pouze jeden rok. Pak ji bude muset poslat zpět do RNG. Kupující bude vázán právními smlouvami, že trofej nebude používat žádným způsobem, který by mohl poškodit tým, hráče nebo samotnou trofej.

Aukce je podle CEO určena především těm, kterým na týmu skutečně záleží a chtějí pomoci. Organizace jde jen o to, aby proměnila svůj současný majetek v hotovost. Nepřijdou žádná velká odhalení ani novinky.

RNG zároveň napodobí sportovní kluby a vydá omezený počet členských karet. Neplánují se žádné NFT. Hlava organizace si myslí, že v současné době nelze vyrobit žádné vhodné produkty, a limitované členské karty jsou výnosnější.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).