Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerku Mayu pronásledoval stalker. Musela jsem se schovávat se zbraní v ruce, říká

15. 4. 2024 | 11:20 Twitch
Během nedávného vysílání se streamerka Maya svěřila svým fanouškům s opravdu nepříjemnou životní zkušeností. Tři roky bojovala se stalkerem. Její případ není ojedinělý, minulý měsíc byl zatčen stalker streamerky Amouranth, který se dokonce pokusil vloupat do jejího domu.
Streamerka Maya
Streamerka Maya
Zdroj: youtube.com/@MayaDaily

„Myslel si, že jsme tři roky v plnohodnotném vztah,“ svěřila se Maya. Bláznivý stalker si vytvořil vlastní realitu, ve které vše, co Maya řekla, bylo věnováno jemu. „Když jsem zpívala písničku, myslel si, že ji zpívám jemu. Když jsem dvakrát mrkla, domníval se, že mrkám na něj,“ vysvětlila. 

Teror se během tří let neustále stupňoval, stalker chtěl streamerku dokonce navštívit, což ji dopředu oznámil. Maya tak prožívala opravdu děsivé chvíle, kdy se před nezvaným hostem dokonce schovávala se zbraní v ruce. Bezradnou situaci nakonec byla nucena vyřešit tím, že si najala ochranku a soukromého detektiva. 

„Hrozné na tom všem také bylo, že o tom nikdo nevěděl. Musela jsem několikrát vynechat streamy, nebo je dělat kratší a lidé pak akorát nadávali, že jsem líná a mám pořád blbou náladu,“ dodala. Poté, co se svým fanouškům se vším svěřila, ji ale vyjádřili podporu. Někteří dokonce navrhli, že by se komunita mohla složit na něco, co by přispělo ke zlepšení bezpečnosti streamerů.