Přejít k hlavnímu obsahu

Tvůrce Sea of Thieves požádal svou přítelkyni o ruku prostřednictvím hry

16. 4. 2024 | 11:30 Gaming
Dnes již bývalý vývojář hry Sea of Thieves připravil pro svou milovanou opravdu netradiční zásnuby. Ceremoniál se rozhodl zpestřit vytvořením pixelové hry, skrz kterou ji následně požádal o ruku.
Aaron Nielsen se svou snoubenkou
Aaron Nielsen se svou snoubenkou
Zdroj: twitter.com/TheAaronLeigh

Příspěvek na platformě X, ve kterém herní vývojář Aaron Nielsen popisuje jedinečnou žádost o ruku, vidělo již více než sto tisíc uživatelů. Provedení mu umožnila konzole Playdate, pro kterou vytvořil speciální arkádovou hru s pixelovou grafikou. 

Když dostala Aaronova přítelkyně zařízení do ruky, bylo jejím cílem bylo v daném časovém limitu přesunout hromadu písmen do příslušných schránek. Po dokončení tohoto úkolu hra spustila výzvu s názvem „Vezmeš si mě?“, na kterou mohla odpovědět „Ano“ nebo „Ne“.

Jedinečná žádost o ruku dopadla radostně zvolením odpovědi „Ano“. Sám tvůrce ale upřesnil, že případná volba možnosti „Ne“ by spustila smyčku opakující „Jsi si jistý?“, k čemuž naštěstí nemuselo dojít. Designér Nielsen i přes nedostatek zkušeností s kódováním díky komunitě vytvořil roztomilou aplikaci, na kterou bude se svou ženou do konce života bezpochyby s radostí vzpomínat.