Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq čeká zápas o všechno proti slovenské hvězdě. GLORE i přes dobré výkony končí

17. 4. 2024 | 09:30 League of Legends Reportáž
Jarní EMEA Masters mají za sebou celé předkolo. Ze šestnácti týmů přežilo rovných osm, které si dnes zahrají o čtyři postupová místa regionálních elitou. Ve hře stále zůstává také Entropiq.
EMEA Masters
EMEA Masters
Zdroj: Riot Games

Oba zástupci česko-slovenské soutěže Mastercard Hitpoint Masters vstoupili do předkola EMEA Masters dvěma vyhranými zápasy ze tří a měli dobře nakročeno k postupu. Na lámání chleba však došlo až v úterý.

Entropiq hned na úvod druhého dne nestačili na favorizovaný celek Macko Esports. Oba zbývající duely sice vyhráli, ale stejně se musí spokojit s druhým místem. K tiebreakeru nedošlo kvůli pondělní porážce s BeFive.

GLORE naopak při své premiéře do Knockout Stage projít nedokázali. Nedokázali totiž znovu porazit Geekay Esports, a právě tento soupeř postoupil z druhého místa skupiny D díky nečekanému skalpu Gentle Mates.

U tohoto francouzského celku s Kamilem „Kamilius“ Košťálem na pozici supporta ještě zůstaneme. Právě tento silný soupeř totiž vyhlíží souboj s Entropiqem o postup.´Náročná bitva čeká na český tým dnes od 20 hodin.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.