Přejít k hlavnímu obsahu

Akademie Dynama Eclot zaskórovala. Zahrát si o Tipsport CS Spring můžeš i ty!

22. 4. 2024 | 15:15 Counter-Strike 2 Reportáž
Druhou vlnu domácích týmů v současnosti z velké části utvářejí akademie. Není tedy divu, že již druhá si dnes večer dokázala vybojovat postup do uzavřené kvalifikace na Tipsport CS Spring.
DNE Thunders
DNE Thunders
Zdroj: Dynamo Eclot

Uzavřená kvalifikace na druhý velký turnaj mistrovské sezóny zná svého sedmého účastníka. Ten vzešel z 36 účastníků třetího otevřeného turnaje. Před námi je však ještě poslední, tak neváhej a registruj se s týmem!

Cesta akademie Dynamo Eclot Thunders začala ve spodní polovině pavouka. Na svém průchodu do finále se ale mladíci nezapotili. V semifinále přitom vyřadili silný mix s Dominikem „blogg1s“ Janitou či Josefem „MoriiSko“ Maurencem, který porazili 13:7. Právě tohle byl nejvyšší počet bodů, jenž za zápas utržili.

Jejich vyzyvatelem byla další akademie, tentokrát pod hlavičkou YENKEE. Ještě vloni YENKEE Academy skončila poslední v Rising Talents League, od příchodu zkušeného kapitána Martina „MAXX“ Smolára jde ale postupně vzhůru. Tito mladíci dokonce prohráli maximálně šest kol, mimo jiné proti Sampi NEXT.

Parádní run YENKEE AC ovšem skončil na bedrech akademie držitelů Tipsport Grand Slamu. DNE Thunders byli v minulosti nejednou krůček od postupu, ale uspět dokázali až nyní po příchodu Rudolfa „Rutk0“ Kovalčika. V uzavřené kvalifikaci si po výhře 2:0 zahrají o možnost v hlavní části turnaje vyzvat svůj „A“ tým.

Harmonogram kvalifikací na Tipsport CS Spring
Datum konáníCo se odehrává
Neděle 7. dubna1. otevřená kvalifikace
Čtvrtek 11. dubna2. otevřená kvalifikace
Sobota 20. dubna3. otevřená kvalifikace
Středa 24. dubna4. otevřená kvalifikace
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.