Přejít k hlavnímu obsahu

TOTS Premier League: Arsenal má největší zastoupení, nechybí dva hráči Chelsea

26. 4. 2024 | 10:30 EA SPORTS FC 24 Preview
Jeden z vrcholů Team of the Season je tady. Speciálních karet v EA Sports FC 24 se dočká výběr z anglické Premier League. Většinu fotbalistů do mančaftu vyšlou tři celky, které ještě stále bojují o titul - Manchester City, Arsenal a Liverpool. Zastoupení si zaslouží i Aston Villa nebo Tottenham, trochu překvapivě se očekává karta Christpohera Nkunkua z Chelsea.
Cole Palmer, Alejandro Garnacho, Declan Rice
Cole Palmer, Alejandro Garnacho, Declan Rice
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Aktuální sezona v Premier League je jednou z nejatraktivnějších v historii. Hned tři týmy se až do samotného konce rvou o příčku nejvyšší. V každém mančaftu je nespočet kvalitních hráčů, i proto bylo vybírání Team of the Season pro EA Sports ohromně náročné.

Podle FutSheriffa, nejznámějšího leakera na scéně, bude mít nejpočetnější zastoupení londýnský Arsenal. Ten aktuálně vede tabulku nejvyšší anglické soutěže, oproti Manchesteru City má ale zápas k dobru. Do TOTS se údajně dostanou Declan Rice, Bukayo Saka, William Saliba, Gabriel Maghalaes a Ben White. Spekuluje se o úkolu nebo SBC Martina Odegaarda.

Manchester City a Liverpool mají zatím ve výběru shodně po čtyřech fotbalistech. Za modré krále Manchesteru nechybí Erling Haaland, Phil Foden a Rodri. Moments kartu dostane Kevin De Bruyne.

U Reds nebudou chybět největší hvězdy jako Virgil van Dijk, Mohamed Salah nebo Alisson. Dobrými výkony se během své první sezony v Liverpoolu uvedl Alexis Mac Allister.

Všechno ale není jen o nejlepší trojce. O místo v top 4 a účast v Lize mistrů se rvou Aston Villa a Tottenham. První jmenovaný klub táhne Ollie Watkins, Spurs se mohou tradičně spolehnout na Heung-Min Sona.

Za svou branku proti Evertonu si rozhodně Moments kartu zaslouží Alejandro Garnacho z Manchesteru United. Chelsea letos táhne Cole Palmer, s pochopením se nesetkala volba Christophera Nkunkua. Většinu sezony zameškal kvůli zranění. Když nastoupil, nijak výrazně nezářil.

Zmíněná jména jsou základem letošního Premier League Team of the Season. V průběhu proma ještě přijdou SBC a speciální úkoly s novými hráči.

Erling Haaland
Erling Haaland
: depositphotos.com (s povolením)
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).