Přejít k hlavnímu obsahu

První série Samsung MČSR v Brawl Stars dnes pokračuje druhou kvalifikací

4. 5. 2024 | 09:00 Brawl Stars Turnaj
Mobilní jistota v kompetitivních kruzích, to je oblíbený titul od společnosti Supercell, který svého času nahradil Clash Royale a stal se skutečnou stálicí. V Samsung MČSR nechybí ani letos.
Samsung MČSR v mobilních hrách
Samsung MČSR v mobilních hrách
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Letošní sezóna Samsung MČSR v Brawl Stars bude delší, než tomu bylo v minulém roce. Hráči se tak dočkají mnohem více turnajů, na kterých mohou uspět. Celý ročník se skládat z pěti online sérií a dvou offline zastávek. Vždy proběhnou dvě kvalifikace, do kterých jsou otevřené registrace pro všechny zájemce.

Zapojit se do mistrovského kolotoče je opravdu snadné. Stačí dát dohromady jen tříčlennou partu a zkusit štěstí! První turnaj se uskuteční již v neděli 28. dubna, tak na nic nečekej, napiš kamarádům a připravte se na pořádnou kompetitivní akci plnou zábavy. Pokud by se vám nepodařilo uspět, další šanci máte příští týden.

Na úvod sezóny jsme vypsali kvalifikace na první dvě online série, které vyvrcholí streamovaným finále o 1 500 Kč a důležité body do Samsung MČSR žebříčku. Poté bude následovat Gameday Praha, kde se domáci špička poprvé utká tváří v tvář. Detailní informace o jednotlivých turnajích naleznete vždy v popisu turnaje.

Harmonogram úvodních Brawl Stars sérií
DatumTurnaj
Neděle 28. 4. 18:001. série – 1. kvalifikace
Sobota 4. 5. 18:001. série – 2. kvalifikace
Pátek 10. 5. 18:001. série – Finále
Sobota 18. 5. 18:002. série – 1. kvalifikace
Neděle 19. 5. 18:002. série – 2. kvalifikace
Pátek 24. 5. 18:002. série – Finále
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.