Přejít k hlavnímu obsahu

Ninjas in Pyjamas budou mít znovu švédskou vlajku. Pátý hráč má přijít z GamerLegion

5. 5. 2024 | 16:00 Counter-Strike 2 Spekulace
Ninjas in Pyjamas nedokázali postupit do play-off ESL Pro League, zatímco GamerLegion mají z jiné skupiny postup v kapse. Přesto oba týmy spojila nejnovější spekulace o hráčském přesunu.
Isak „isak“ Fahlén
Isak „isak“ Fahlén
Zdroj: PGL (Stephanie Lindgren)

Ninjas in Pyjamas už nějakou dobu neodehráli žádný oficiální zápas v plném složení. V rámci přestavby si vypomáhali hráči s akademie, ale tohle období by s neúspěšným koncem v ESL Pro League mělo skončit – tedy hned po tom, co po NIP vypadne také aktuální celek jejich chystané posily, kterou čeká play-off.

Do základní pětice si nový trenér Richard „Xizt“ Landström již vybral Maxe „maxster“ Janssona z akademie a nadějného ukrajinského snipera Artema „r1nkle“ Moroze z B8. Jako pátý hráč dočasně nastupuje Maoz „BluePho3nix“ Paz, jehož kvality ale ani zdaleka nedosahují standardu, který NIP u svých posil vyhledávají.

Doplněk do sestavy je podle nejnovějších informací připravený k podpisu. Jedná se o 22letého Isaka „isak“ Fahléna, jenž by jako třetí Švéd v jádru opět zajistil organizaci domácí vlajku. Isak aktuálně s GamerLegion čeká na soupeře v play-off ESL Pro League, tato soutěž by měla být jeho poslední v tmavomodrém dresu.

GamerLegion se na změny chystali už před CS2 Majorem, na nějž se ale dostali jako náhradníci. Od té doby půjde už o třetí zásah do kádru, a také potřetí se chystají vsadit na mladou pušku. Ani tentokrát ale nepůjde o Filipa „darber“ Böhma z vlastní líhně talentů. Pátým hráčem se má stát Timur „FL4MUS“ Marev z Nemigy.

Jak má vypadat sestava NIP?

Švédsko Fredrik „REZ“ Sterner
Španělsko Alejandro „alex“ Masanet
Švédsko Max „maxster“ Jansson
Ukrajina Artem „r1nkle“ Moroz
Švédsko Isak „isak“ Fahlén

Švédsko Richard „Xizt“ Landström – trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.