Přejít k hlavnímu obsahu

Ninjas in Pyjamas potvrdili nové švédské jádro. GamerLegion už mají svou náhradu

9. 5. 2024 | 09:00 Counter-Strike 2 Přestup
Ninjas in Pyjamas mají po dlouhých měsících konečně znovu kompletní sestavu. Po vyřazení NIP i GamerLegion z ESL Pro League už nic nebránilo dlouho připravovanému přestupu.
Isak „isak“ Fahlén
Isak „isak“ Fahlén
Zdroj: Ninjas in Pyjamas

Ninjas in Pyjamas si v posledních týdnech vypomáhali hráči z akademie. Tohle období je ale definitivně u konce. Nový trenér Richard „Xizt“ Landström si již dříve vybral Maxe „maxster“ Janssona z vlastní líhně talentů a roli snipera převzal další nadějný mladik Artem „r1nkle“ Moroz, který přišel z B8 Esports.

Jako pátý hráč doposud nastupoval Maoz „BluePho3nix“ Paz, jehož kvality ale ani zdaleka nedosahují standardu, který NIP u svých nových tváří vyhledávají. Doplněk základní pětice byl ale konečně odhalen. Jak již dříve uniklo během skupinové fáze ESL Pro League, závěrečnou posilou se stává Isak „isak“ Fahlén.

22letý rifler je tímto třetím Švédem v obměněném kádru Ninjas in Pyjamas. Svého času nejlepší tým světa tak bude mít vedle svého jména znovu švédskou vlajku. Jak se ale vedení vyjádřilo, tak nejde o cestu zpět k ryze švédské sestavě. Není se čemu divit, protože severská země má mimo jiné velký nedostatek sniperů.

Isak přichází do NIP z GamerLegion, pro které jde o třetí zásah do kádru od nečekané účasti na PGL Majoru. Také oni sázejí na nadějné talenty, ani tentokrát se však nedočkal povýšení český mladík Filip „darber“ Böhm z GL Academy. Pátým hráčem byl představen 19letý Rus Timur „FL4MUS“ Marev z týmu Nemiga.

Obměněná sestava NIP:

Švédsko Fredrik „REZ“ Sterner
Španělsko Alejandro „alex“ Masanet
Švédsko Max „maxster“ Jansson
Ukrajina Artem „r1nkle“ Moroz
Švédsko Isak „isak“ Fahlén

Švédsko Richard „Xizt“ Landström – trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.