Přejít k hlavnímu obsahu

Střelba v přímém přenosu. Streamer vysílal z afterparty maturitního plesu, šlo o život

21. 5. 2024 | 15:20 Lifestyle
Americký streamer youngdabo vysílal živě afterparty maturitního plesu, když se v pozadí ozvaly hlasité výstřely. Po vypnutí streamu a krátké odmlce přidal na svůj Instagram fotku jako důkaz, že on i jeho partnerka jsou v pořádku. Posléze volal se svým kolegou z branže, aby mu všechno řekl.
Streamer musel oslavu rychle opustit
Streamer musel oslavu rychle opustit
Zdroj: YouTube

Teprve šestnáctiletý americký YouTuber a Twitch streamer youngdaboo byl před několika dny na afterparty maturitního plesu se svoji přítelkyní, přičemž v pozadí živého vysílání se ozvalo několik hlasitých ran.

Ačkoliv svému kolegovi posléze tvrdil, že rány byly pouhé ohňostroje, ze zvuku a reakce ostatních ve videu bylo zřejmé, že se na místě začalo střílet. Byly slyšet hlasité výstřely, ze záznamu však nebylo zřejmé, zdali byly výstřely do vzduchu nebo mířené do lidí v davu.

Krátce po tomto incidentu bylo živé vysílání přerušeno a fanoušci začali ihned spekulovat, zdali je Dabo v pořádku. V současné době se přesně neví, jaký byl motiv střelby na afterparty a ani to, jestli byl někdo zraněn. Střelci taktéž doposud nebyli identifikováni. Dabo po krátké chvilce zveřejnil fotku se svou partnerkou s tím, že jsou oba v pořádku a střelbu přežili. Dabo byl nucen odstranit celý záznam streamu a k dohledání jsou tedy pouze ústřižky. 

Téměř ihned po incidentu volal streamer s kolegou z branže, se streamerem plaqueboymaxem, a všechno mu povyprávěl. Dabo tvrdil, že se jednalo o ohňostroj. Rány a reakce davu ale ohňostroji příliš nenapovídají... Sám streamer pak vydal video s titulkem hovořícím o střelbě na oslavě.

Náplň moji práce? Transformuji herní novinky na texty, které jsou stejně návykové jako samotné hry! A taky hraju fotbal.