Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vypadá gameplay nové střílečky od Valve? Na veřejnost unikly záběry z rané verze hry

22. 5. 2024 | 16:00 Gaming
Únik informací o novém počinu od Valve všechny šokoval. Překvapení ale doprovází zklamaní. Deadlock totiž nezaujal, na vyladěné ukázky je příliš brzy. Přesto přichází další velký leak.
Deadlock
Deadlock
Zdroj: Valve / 404LEAK

Už nějaký čas se spekulovalo o tom, jestli Valve nechystá ve svých dílnách další zbrusu nový projekt. Pro někoho možná překvapivě půjde o titul stejného žánru jako poslední vydaný titul Counter-Strike 2. Bude se znovu jednat o střílečku, ale tím výčet podobností končí. Deadlock, dříve známý pod krycími jmény Neon Prime a Citadel, totiž spojuje celou řadu žánru. Jako hrdinská střílečka 6 proti 6 se nejvíce blíží Overwatchi.

Uniklé obrázky z rané verze hry nyní doprovází video. Původní leaker se sice stáhl do ústraní, ale mezitím vznikla nová skupina, která tentokrát vypustila krátké video z „early development buildu“. V takové fázi má vše k dokonalosti daleko, jak to u většiny her bývá, proto mohou detailní úniky Deadlocku spíše uškodit a zmírnit budoucí povyk. Nový herní titul zatím opravdu nepůsobí speciálně a Valve ještě čeká spousta práce.

Štítky: valve, Deadlock
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.