Přejít k hlavnímu obsahu

Upoutávka na Call of Duty: Black Ops 6 je venku! Jak vypadá?

24. 5. 2024 | 16:00 Gaming
Marketingová mašinérie společnosti Activision Blizzard se rozjela a na své teasery nového dílu Call of Duty se vrhla originálním způsobem. Kromě všemožných leaků byla zveřejněna oficiální stránka s televizí o šesti stanicích, na kterých jsou postupně zveřejňovány nové upoutávky.
Call of Duty Black Ops 6
Call of Duty Black Ops 6
Zdroj: Activision Blizzard

Tvůrci nového dílu populární série Call of Duty si dali s představením pořádně záležet. Vytvořili unikátní webovou stránku s mottem „Open your eyes. The truth lies.“, na které se nachází starý televizor se šesti kanály. Zpočátku fungoval pouze jeden, postupem času jsou však zprovozněny i ty další. První upoutávka ukazuje hrané záběry, na nichž je národní památník Mount Rushmore poničen nápisem „The Truth Lies“. Aktuálně jsou v provozu čtyři kanály, které při vypnutí digitální televize doprovází zlověstná hudba.

Activision plánuje vydání nového Call of Duty na konec října 2024. Microsoft se navíc v červnu chystá oznámit záměr vydat Black Ops 6 přímo ve službě Game Pass. Společnost zatím odmítla tyto zprávy komentovat, ale vše odpovídá nedávným vyjádřením prezidentky Xboxu Sarah Bondové, která uvedla, že všechny hry Microsoftu, včetně těch, které vyvinula nedávno koupená společnost Activision, budou uvedeny přímo do Game Passu. Další podrobnosti zatím zůstávají tajemstvím a musíme si na ně počkat.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.