Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední šance! Vybojuj si se svým týmem místo na offline zastávce Samsung MČSR

Samsung MČSR v mobilních hrách do konce května uzavře druhou online sérii v Brawl Stars i Teamfight Tactics. Nastává tak ten nejlepší čas odhalit termíny další velké součásti letošní sezóny. Blíží se totiž Gameday Praha, kde se domácí elita letos poprvé utká tváří v tvář.
Jakub Destro na Gameday Praha
Jakub Destro na Gameday Praha
Zdroj: PLAYzone

Další ročník česko-slovenského mobilního šampionátu probíhá ve dvou herních titulech. Brawl Stars reprezentuje týmové zápolení, Teamfight Tactics zase individuální strategii. Formát mistrovské sezóny Samsung MČSR ale obě hry spojuje. Nejlepši hráče a jejich fanoušky čeká první zastávka letošního roku.

Gameday Praha proběhne 16. června v pražské Vodafone PLAYzone Areně. O navýšenou porci MČSR bodů a finanční odměny si zahrají čtyři BS týmy a osm TFT hráčů, kteří projdou kvalifikací. Program ale samozřejmě nebudou tvořit jen profesionální utkání, různorodý program pro náštěvníky všeho druhu odhalíme již brzy.

V obou titulech zařazených do Samsung MČSR v mobilních hrách 2024 proběhnou dvě online kvalifikace. Postupový klíč je jednoduchý: do Prahy zavítají finalisté Brawl Stars kvalifikací a čtyři nejlepší hráči každého turnaje v Teamfight Tactics. Na offline zastávce budou pro účastníky připravena zařízení značky Samsung.

Brawl Stars:

Teamfight Tactics:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.