Přejít k hlavnímu obsahu

Předehra příštího víkendu jde pro SINNERS. Proti Sampi.Tipsport neztratili ani mapu

27. 5. 2024 | 12:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Jarní zastávka Tipsport CS Spring se kvapem blíží. Do play-off postoupili dle očekávání také Sampi.Tipsport a SINNERS, kteří se pro předehru víkendových bojů dnes utkali o postup v mezinárodním turnaji CCT Europe Series 4. Vítězně ze střetnutí odešli SINNERS poměrem 2:0.
Sebastian „beastik“ Daňo
Sebastian „beastik“ Daňo
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

SINNERS posledních dobou nastupují v různých sestavách, na pozice riflerů chtějí vyzkoušet všechny možné varianty. Do nedělního utkání tentokrát naskočil Max „SHOCK“ Kvapil, na serveru naopak chyběl Filip „AJTT“ Dolenský. Motivovaný SHOCK se ukázal na výbornou, dařilo se i Josefu „MoriiSko“ Maurencovi.

Souboj s lokálním konkurentem ze Sampi.Tipsport začal na mapě Inferno. SINNERS vyhráli nejtěsnějším rozdílem T stranu, ale Sampi průběh překlopili stejnou mincí. Rozhodnout tak muselo prodloužení, kde se hříšníci nemýlili. Své momentum si přenesli také na Mirage, kde především díky drtivé T straně zvítězili 13:8.

Sampi.Tipsport tedy v úterý čeká rozhodující páté kolo proti zatím neznámému soupeři, zatímco SINNERS si spolu s předchozími skalpy VP.Prodigy a GUN5 zajistili play-off. V tomto týdnu si navíc už dříve v rámci Y-Games PRO Series poradili s UNiTY. Právě proti nim se přitom utkají v pátečním duelu Tipsport CS Spring.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.