Přejít k hlavnímu obsahu

Unikly podrobnosti o Call of Duty Black Ops 6. Na co se mohou hráči těšit?

31. 5. 2024 | 09:00 Gaming
Data miner Earthbund_Fan zveřejnil detailní informace o chystaném obsahu Vault Edice v Call of Duty Black Ops 6. Stejně jako tomu bylo u předchozích titulů Modern Warfare 2 a 3, i Vault edice nabídne hromadu exkluzivního obsahu.
CoD Black Ops 6
CoD Black Ops 6
Zdroj: www.callofduty.com

Uživatel Earthbound_Fan zveřejnil z dolování dat několik obrázků. Uniklý materiál bude pro spoustu hráčů vzrušující i nostalgický zároveň, protože ukazuje klasické postavy série Black Ops v nových podobách. Součástí edice by mělo být i pět mastercraft zbraní. 

Tři z těchto skinů se točí kolem operátora Franka Woodse, postavy, kterou by měl poznat každý fanoušek původní hry Call of Duty: Black Ops. Woods má tři různá vyobrazení - standardní skin, skin, na kterém je jako zombie, a skin, na kterém je obklopen vířícími čísly připomínajícími příběh původní hry. 

Další uniklý obrázek z Vault edice ukazuje pravděpodobně další bonusové operátory. Jeden z uživatelů Twitteru má podezření, že se jedná o Parka a Adlera z Black Ops: Cold War, dalšími postavami by měli být The Warden a Klaus. Ani jeden ze zmíněných nebyl ve starších hrách Black Ops hratelný.

Hry mě baví i živí od roku 2017, aktuálně se jim věnuji na pozici herní producentky v jednom brněnském studiu. Psaní o hrách je pak pro mě radostí a koníčkem. Kromě nebezpečného tria CS2, LoL a Age of Empires II mám ráda sport a pivo.