Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi.Tipsport vyzvou úřadující šampiony. Dynamo Eclot čeká světová čtyřicítka

11. 6. 2024 | 15:00 Counter-Strike 2 Preview
YGames PRO Series pokračuje druhým dnem vrcholných vyřazovacích bojů. SINNERS už jsou ze hry venku, dnes se ale ve čtvrtfinálovém kole představí Sampi.Tipsport a Dynamo Eclot.
David „forsyy“ Bílý
David „forsyy“ Bílý
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

První vyřazovací den znamenal konečnou pro SINNERS. Hříšníci byli vyčerpaní po dlouhém hracím dni a nestačili na polskou sestavu ENTERPRISE. Ta svého semifinálového soupeře pozná dnes. Obhájci prvenství Astralis Talent se postaví Sampi.Tipsport, kteří chtějí potvrdit svoji dobrou mezinárodní online formu.

Ve druhé části pavouka uspěli Rebels Gaming, když ve vzájemném polském duelu porazili Permittu a nyní už vyhlížejí soupeře pro středeční semifinále. Ten vzejde z utkání mezi Dynamem Eclot a PERA Esports. Dominantní český celek chce minimálně navázat na stříbro z loňska, světová čtyřicítka je však nebezpečná.

Čtvrtá sezóna YGames PRO Series korunuje nového krále ještě tento týden. Ve zkráceném formátu trvala skupinová fáze pouze tři týdny a soutěž vrcholí právě v těchto dnech. Šampiona YGPS poznáme ve čtvrtek.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.