Přejít k hlavnímu obsahu

Šéf Twitche terčem posměchu. Jeho personalizovaný feed je plný streamerek ve vířivce

17. 6. 2024 | 10:00 Zajímavost
Dan Clancy představil dlouho očekávanou novou funkci. Ta má přinést revoluci způsobu, jakým diváci procházejí livestreamy a klipy. Místo oslavného aplausu se však CEO Twitche stal terčem posměchu. Jeho personalizovaný feed byl plný tvůrkyň zaměřujících se na „hot tub“ streamy.
Dan Clancy a jeho personalizovaný feed
Dan Clancy a jeho personalizovaný feed
Zdroj: Twitch/NateGentile7

Pod vedením Dana Clancyho se Twitch vyvíjí k lepšímu. Po komentáři na účet Kicku se tentokrát vyjádřil k novým funkcím, které si berou příklad u populárních sociálních sítí jako TikTok nebo Instagram. Nejnovější inovace umožňuje uživatelům scrollovat obsahem, jako právě příběhy a příspěvky zmíněných sociálních sítí.

Šéf společnosti představil tuto novinku během rozhovoru se španělským streamerem Natem Gentilem. Během prezentace experimentální verze mobilní aplikace však nečekal, že si jeho personalizovaný obsah získá tolik pozornosti. Clancyho feed byl plný streamerek vysílajících v kategorii „Bazény, vířivky a pláže“.

Španělští diváci zaplavili chat smíchem a sociální sítě rychle naplnily vtipy na jeho účet. „To je muž lidu,“ napsal jeden z diváků. „To je ten nadržený starý muž,“ smál se další. Jiný uživatel správně poznamenal, že důvodem tohoto konkrétního zobrazení je Clancyho sledování těchto účtů, což vyvolalo další vlnu vtipů.

Navzdory posměchu Clancy věří, že tato změna bude pro mnohé uživatele polarizující, ale je nutné zlepšit intuitivnost aplikace pro mobilní uživatele. Tato novinka umožňuje uživatelům procházet livestreamy a klipy stejně jako na TikToku. Streameři také mohou zveřejňovat příběhy podobně jako na Instagramu.

Twitch se snaží přizpůsobit trendům a zlepšovat uživatelský zážitek, ale cesta k dokonalosti může být občas trnitá. Zda se tato novinka stane hitem, ukáže čas, ale jedno je jisté – Twitch nikdy nepřestane překvapovat!

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.