Přejít k hlavnímu obsahu

Do třetice všeho dobrého? Mladíci ze SINNERS si znovu zahrají o postup mezi elitu

2. 7. 2024 | 09:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Otevřené kvalifikace na Tipsport CS Summer jsou u konce, teď už zbývá jen dohrát Vodafone Talent League a obsazení uzavřené části druhého turnaje domácí sezóny bude kompletní.
SINNERS AC
SINNERS AC
Zdroj: SINNERS Esports

Horké letní počasí a začátek prázdnin si jen málokdo spojí se sezením u počítače a hraním esportových turnajů. Přesto se našla spousta z vás, která si nechtěla nechat ujít poslední šanci letní části sezóny. Většina zápasů třetí otevřené kvalifikace na Tipsport CS Summer se odehrála v sobotu. Dvě až tři výhry byly potřeba k tomu, aby se tým dostal do finále. To se podařilo mladíkům ze dvou předních domácích organizací.

Reprezentanti SINNERS AC a DNE Thunders se utkali tváří v tvář v pondělí večer. Mladí hříšníci nastoupili s hostem v podobě bývalého člena týmu Patrika „outex“ Tomka, přesto jako elitní akademie nezaváhali a proklestili si cestu do uzavřené části kvalifikačního cyklu. V ní letos nechyběli ani jednou, na zopakování loňského historického úspěchů ale čekají. O postup do hlavní fáze se však znovu poperou ze všech sil.

SINNERS AC si však nechávali zadní vrátka a aktuálně se nacházejí v play-off Vodafone Talent League Summer. Díky jejich účasti se může o posledním postupujícím do uzavřené kvalifikace na Tipsport CS Summer rozhodnout už před LAN finálem. Stačí jen, aby porazili Krutovládce, v což doufají hráči týmu běhaCZka. V této nové soutěži pro domácí talenty DNE Thunders bohužel neuspěli a v letní sezóně končí.

Účastníci Tipsport CS Summer

Skupinová fáze

Česká republika Dynamo EclotČeská republika SINNERSSlovensko Sampi.TipsportČeská republika UNiTY
TBDTBDTBDTBD

Uzavřená kvalifikace

Česká republika Enterprise GenesisSlovensko Team BruteČeská republika Lan Party HotelČeská republika Sampi.NEXT
Česká republika YENKEEČeská republika randomtermixSlovensko SINNERS ACVTL Summer
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.