Přejít k hlavnímu obsahu

zP! Highlights of the Week 16 a 17/2008

Na konec roku nám zeroPoint Gaming přines hned dva zP! Highlights of the Week a to díly 16 a 17. V první řadě budu popisovat HOTW 16 , tento díl není špatný mě osobně se líbil. Je to takové movie na odpočinek, muzika není agresivní ale právě naopak je zaměřena na klidnější rytmy. Schéma barev je také klidné. Osobně mě zaujala scéna kdy hráč aZnn zneškodnil soupeře nevybuchlým granátem, s podobnou situací jsem se ještě nesetkal :-) Autorem tohoto movie je oilOr a v hráčském zastoupení naleznete i dva Čechy.
Výchozí obrázek

Na konec roku nám zeroPoint Gaming přines hned dva zP! Highlights of the Week a to díly 16 a 17. V první řadě budu popisovat HOTW 16 , tento díl není špatný mě osobně se líbil. Je to takové movie na odpočinek, muzika není agresivní ale právě naopak je zaměřena na klidnější rytmy. Schéma barev je také klidné. Osobně mě zaujala scéna kdy hráč Francie aZnn zneškodnil soupeře nevybuchlým granátem, s podobnou situací jsem se ještě nesetkal :-) Autorem tohoto movie je Německo oilOr a v hráčském zastoupení naleznete i dva Čechy.

O HOTW 17 se toho moc říci nedá jelikož se mi zdá hodně slabé a dalo mi velkou práci ho dokoukat až do konce. Muzika pro mě totálně nudná :-( . Movie bez efektů. Jediné plus je, že Česko Dav3 má pěknou sérii kilů proti Francie SexyGamers. Autorem movie je Německo pax

zP!HOTW 16

Hráči:

Rusko Pvt. Snowball
Švédsko sHaggy
Španělsko JuDaS
Německo oil0r
Rusko swift
Rusko XRM
Finsko oKsid
Portugalsko .siiiii
Francie conk
Rusko Part1san
Rusko Hungman
Španělsko kalinka
Francie aZnn
Španělsko maGo
Česko Dav3
Česko Tuhos

Velikost: 374 MB
Délka: 3:16 Mins
Codec: wmv

Download zP! HOTW 16/2008 (wmv; 374MB)
Download zP! HOTW 16/2008 (mp4; 105MB)

zP!HOTW17

Hráči:
Velká Británie Lindo
Německo acula
Portugalsko daimon
Německo mcraw
Česko Dav3
Velká Británie Jo3y
Francie Snk
Španělsko offff
Velká Británie cake
Španělsko pejka
Francie Seb
Finsko xvO
Finsko evilclown

Velikost: 140 MB
Délka: 3.46 Mins
Codec: x264

Download zP! HOTW 17/2008 (megaupload.com)