Přejít k hlavnímu obsahu

finále Nations Championship

28. 3. 2009 | 18:50 finále Nations Championship
Ano je to tu čekali jsme na to 4 měsíce a dnes už známe finalisty Nations Championship 2008. Mohl bych říct že jeden finalista je velkým překvapením. Všichni vsázeli na to že ve finále se utká Francie a Německo ale všechno je nakonec jinak a ve finále se střetne Francie s  Velkou Británií. Právě Británie zdolala Německo ve finále LB 8:4. Hráli se mapy salerno a anzio. Kdo se na tento zápas nekoukal prohloupil opravdu se bylo na co koukal hra byla velmi vyrovnaná. Za německou stranu nemohl nastoupit tahoun týmu micHiii a to prý rozhodlo o zápase.
Výchozí obrázek

Ano je to tu čekali jsme na to 4 měsíce a dnes už známe finalisty Nations Championship 2008. Mohl bych říct že jeden finalista je velkým překvapením. Všichni vsázeli na to že ve finále se utká Francie Francie a Německo Německo ale všechno je nakonec jinak a ve finále se střetne Francie FrancieVelká Británie Velkou Británií. Právě Británie zdolala Německo ve finále LB 8:4. Hráli se mapy salerno a anzio. Kdo se na tento zápas nekoukal prohloupil opravdu se bylo na co koukal hra byla velmi vyrovnaná. Za německou stranu nemohl nastoupit tahoun týmuNěmecko micHiii a to prý rozhodlo o zápase.

 

Jako favorita na prvenství tipuji Francii ale stát se může cokoliv a Británie má silný tým a dokázala porazit silné soupeře jako například Německo Německo,FinskoFinsko a Dánsko Dánsko

 

Informace o finálovém zápase zatím nejsou ale budeme vás včas informovat

info zápasů zde a zde