Přejít k hlavnímu obsahu

Čeká CS scénu operace kulový blesk?

7. 9. 2009 | 23:26 Counter Strike 1.6
Zajímá Vás, co se bude dít v SK Gaming nebo Meet Your Makers? Po komunikačních kanálech kolují různé drby a informace. Pojďme se na ně tedy podívat!
Výchozí obrázek

Zajímá Vás, co se bude dít v SK Gaming nebo Meet Your Makers? Po komunikačních kanálech kolují různé drby a informace. Pojďme se na ně tedy podívat!

Výkony týmů se od posledního většího turnaje značně pohly, na což budou muset také reagovat herní organizace. Největší boom jsme mohli vidět na scéně švédské, kde především SK Gaming zaznamenali výrazný pokles formy. Ani příchod Jima "zneel" Anderssona nepomohl ke zlepšení, tudíž na několik pár dní byli švédští Schroet vystřídáni na pomyslném žebříčku kolegy z Hard2kill.

Ještě víc se situace promíchala na finále Inferno Online League, kde zazářili hráči Begripu, čímž jednoznačně zastínili výkony SK nebo výše zmiňovaných H2k.

Co bude s hráči Begrip?

hibb.jpeg
foto: HLTV.org

Střelci z této švédské stáje předvedli na WCG kvalifikaci, že se dokáží rovnat i doposud suveréním fnatic. Zrak však doslova vytřeli na IOL celé švédské scéně, když si při velmi kvalitní konkurenci došli až pro kov nejcennější.
Jelikož však nemají u týmu Begrip podepsanou smlouvu, dalo se čekat, že jejich kroky povedou za lepším.

Podle rakaka.se jsou nyní v úzkém kontaktu s herní organizací Meet Your Makers, která byla vzkřísena před několika měsíci.

Možná sestava Meet Your Makers

{#Švédsko} Marcus "Delpan" Larsson
{#Švédsko} Fredrik "hibb" Isacsson
{#Švédsko} Jimmy "Jumpy" Berndtsson
{#Švédsko} Andreas "moddii" Fridh
{#Bosna a Hercegovina} Faruk "pita" Pita

Kam půjdou ex-WICKED?

wicked.jpeg
foto: HLTV.org

Teď se určitě drbete na hlavě a ptáte se co bude s hráči z týmu WICKED. Celý proces výměn nabírá na obrátkách, jelikož podle ověřených informací probíhá vyjednávání s německými SK Gaming.

Sestava kolem Dennise "walle" Wallenberga prodělala v několika týdnech dost změn, což pravděpodobně otevřelo oči i jejím manažerům. Příchod Jima "zneel" Anderssona spojený s odchodem dlouholetého tahouna Kristoffera "Tentpole" Nordlunda. Následné spekulace nad odchodem Marcuse "zet" Sundströma, nebo informace o příchodu Johana "face" Klassona a Freje "kHRYSTAL" Sjöströma z konkurenčních H2k za částku $20.000. To vše během jednoho měsíce! A bez výsledků.

Bude vypadat sestava SK Gaming takto?

{#Polsko} Jakub "kuben" Gurczynski
{#Polsko} Filip "Neo" Kubski
{#Polsko} Wiktor "TaZ" Wojtas
{#Polsko} Mariusz "loord" Cybulski
{#Polsko} Lukasz "LUq" Wnek

A co dál? Návrat ninjů?

spawn.jpeg
foto: HLTV.org

Nyní se dostáváme do naprosto neprobádaných vod a jakékoliv verdikty by byly předčasné. Pravda je však taková, že díky společnosti ZOWIE GEAR je Abdi "SpawN" Mohamed očekáván zpět na poli progamingu.

Odpověď na otázkou, kdo bude v tomto týmu dále figurovat, není zcela jasná. Dalším zajímavým jménem je však Emil "HeatoN" Christensen, který taktéž po vzoru Mohameda podepsal smlouvu u Zowie.

Pravděpodobná je také varianta zařazení "bývalých" hráčů SK Gaming. Jimmy "allen" Allen nebo Robert "RobbaN" Dahlström hráli stále ve výborné formě!

Zapomínat by se také nemělo na Mattiase "Snajdan" Andersena, který nedávno opustil řady Begripu a účastnil se několika tréninků s SK Gaming.

Dalším jménem je již zmiňovaný Kristoffer "Tentpole" Nordlund, který při ochodu z SK ohlásil ukončení své kariéry, přesto se prosákla informace o jeho možném comebacku v doposud nejmenovaném týmu.

Variant je určitě mnoho. Jaký název však tým ponese (pokud vůbec nějaký bude), není vůbec jasné. Jak však už nadpis napovídá, jednou z variant je oprášení Ninjas in Pyjamas.