Přejít k hlavnímu obsahu

Mexický GameGune za dveřmi, FireGamers chybí

2. 9. 2009 | 03:26 Counter Strike 1.6
Mexický GameGune klepe neúprosně na dveře, proto je na čase se podívat na prozatimní seznam účastníků. Po španělském Bilbau zamíří druhý turnaj s názvem GameGune do Chile, kde si zúčastnění zahrají o 23.000$. Celá akce se uskuteční už v termínu od 10. do 13. září, proto se nyní půjdeme podívat, koho na této akci uvidíme.
Výchozí obrázek

Mexický GameGune klepe neúprosně na dveře, proto je na čase se podívat na prozatimní seznam účastníků.

Po španělském Bilbau zamíří druhý turnaj s názvem GameGune do Chile, kde si zúčastnění zahrají o 23.000$. Celá akce se uskuteční už v termínu od 10. do 13. září, proto se nyní půjdeme podívat, koho na této akci uvidíme.

Největšími favority jsou WeMadeFOX, kteří po nevydařené WCG kvalifikaci, kdy si nedokázali zajistit svůj slot na samotném celosvětovém finále, mají určitě co napravovat. Zapomínat by se také nemělo na americké Evil Geniuses, nebo jihoamerické týmy, které budou namotivované ke kvalitním výkonům. Zajímavostí bude účast dámské sekce SK Gaming. Jak uspěje něžné pohlaví v tvrdém souboji se světovou špičkou? Nechme se překvapit!

Celý seznam týmů bude šestnácti členný, prozatím však organizátoři zveřejnili polovinu, tedy osm týmů.

{#Korejská republika} WeMade FOX
{#Spojené státy americké} Evil Geniuses
{#Spojené státy americké} SK Ladies
{#World} FragEvolution (Mexiko)
{#World} INFIERNO (Mexiko)
{#World} Enhanced Gaming (Mexiko)
{#World} vLF.AMD (Chile)
{#World} M I S TR (Chile)

Zklamáním je však neúčast brazilských FireGamers, kteří svou účast nedávno přislíbili. Kapitán týmu Bruno "bit" Fukuda odůvodnil tento fakt tím, že nenašli partnera, který by jim výlohy na cestu do Mexika uhradil.