Přejít k hlavnímu obsahu

MYM se vrací i ve Warcraftu 3

11. 9. 2009 | 17:34 Warcraft 3
foto: MeetYourMakers
Výchozí obrázek
MeetYourMakers
foto: MeetYourMakers

Srdce každého, kdo se jen trochu pohybuje v oblasti profesionálního hraní počítačových her, zaplesalo, když byl oznámen návrat fenomenálních MeetYourMakers. Ti se rozhodli obnovit i svou Warcraft 3 sekci, která jim dříve, pomineme li Counter-Strike tým, dělala největší jméno.

MeetYour Makers byli vždy známil hlavně svou Warcraft 3 sekcí, která v dobách své největší slávy v čele s Grubbym a Moonem válcovala nejeden přední světový tým. Do MeetYourMakers přichází, podle žebříčku na gosugamers. net, druhý nejlepší night elf, třetí nejlepší ork a čtvrtý nejlepší human na světě. Kdo se za těmito úctyhodnými přízvisky skrývá?

ReMinD
foto: ReMinD

Tím prvním, druhým nejlepším night elfem, je Kim "ReMinD" SungSik. Ten byl dlouhou dobu součástí konkurenčních SK Gaming, a tak teď bude bojovat pod barvami svého největšího rivala. Stal se jedním z prvních opravdu profesionálních hráčů Warcraftu a posbíral několik výborných umístění na různých LAN akcích, kde bývá tradičně velice silný. Vzpomenout můžeme například na druhé místo z BlizzConu 2007, první místo na turnaji e-Stars 2007 a neuvěřitelných devět vyhraných ZOTAC turnajů. Jeho posledním zářezem na pažbě je kvalifikování se na Intel Extreme Masters, kam postoupil přes Violeta a WhOa.

LucifroN
foto: LucifroN

Druhým a nejmladším hráčem týmu je Pedro "LucifroN" Moreno Durán, v současné době nejprogresivnější hráč na světě. Tento mladý Španěl je držitelem ocenění pro hráče, který za minulý rok zaznamenal největší pokrok. Vše to začalo na Blizzconu v roce 2008, kde vybojoval fantastické druhé místo a zapsal se do podvědomí všech, kteří sledují Warcraft 3 scénu. Dostal se také do play-off na loňských World Cyber Games a zvítězil v ESWC Master v Cheonanu. Za minulý rok si jen na výhrách vydělal velice slušných 11 500 dolarů.

DeMusliM
foto: DeMusliM

Posledním článkem znovuzrozeného týmu je Benjamin "DeMusliM" Baker. Dříve byl jedním z nejlepších hráčů Velké Británie a v posledních měsících se snaží vrátit zpátky na trůn. V průběhu jeho kariéry jsme ho mohli vidět v barvách týmů 4Kings, Alternatte Attax a nGize, za které hrál i v nejprestižnější týmůvé Warcraft 3 lize světa, WC3L. K návratu na trůn by mu měla pomoci i účast na Intel Extreme Masters v čínském Chengdu, kam se probojoval jako jediný Evropan. Mimochodem stále čeká na nějaký větší LAN úspěch.

To je trojice hráčů, kteří zavaří všem současným Warcraft 3 týmům. Kombinace dravého mládí v podobě LucifroNa a zkušeností, které do týmu přinášejí ReMinD a DeMusliM, bude jistě vražedná. Zajímavostí je, že i přes současnou finanční tíseň většiny klubů, mají tito hráči už teď jistý pravidelný měsíční příjem.

Warcraft 3 sekce MeetYourMakers:

{#Korejská republika} Kim "ReMinD" SungSik (nigh elf)
{#Španělsko} Pedro "LucifroN" Moreno Durán (ork)
{#Velká británie} Benjamin "DeMusliM" Baker (human)