Přejít k hlavnímu obsahu

Pro League s dotací 10.000,-

12. 9. 2009 | 22:32 Pro League s dotací 10.000,-
Je libo vydělat 5K? Přesně tuhle možnost ti dává Czech Quake, který vybral jakožto prostředek soutěže Quake Live, který je zdarma.
Výchozí obrázek

Je libo vydělat 5K? Přesně tuhle možnost ti dává Czech Quake, který vybral jakožto prostředek soutěže Quake Live, který je zdarma. QL má na svědomí id Software a pokud jsi se s touto hrou ještě nesetkal, tak mrkni na nějaké to základní info.

Czech Quake Pro League

Získat QL je izzy ... teď už to tak ale nebude, aby jsi mel právo bojovat o slušnej balík musíš ukázat, jak ti to pálí. Kvalifikační turnaje nesou název Czech Quake Open a otevřeny jsou pro 16 hráčů. Jen ti nejlepší si odnesou Licenci a pozvánku do Pro League. V měsíci srpnu proběhlo několik kvalifikačních turnajů CQO a vzešlo z nich 12 nejlepších hráčů, které dnes doplnila dvojice borců: jeden ze Slovenska a druhý z České republiky.
Jan "Zubb" Zubal a Matus "Gng" Vojtek.

Dalším kvalifikačním turnajem bude Czech Quake Open #5, který proběhne na IRC Channelu #QL.cz ve čtvrtek od 19:00. Do CQO se můžete přihlásit přidáním komentáře k této novince ve tvaru:

!ADD Pavel "Hawr1x" Kymla, CZ, Czech Quake

Volba Map >Výše postavený hráč v pavouku eliminuje 1 mapu,
druhý hráč eliminuje 1 mapu a vybere mapu, která se bude hrát jako první.

Druhou mapu vybírá výše postavený hráč.

V případě nutnosti 3 mapy, eliminuje hráč s nižším počtem fragů 1 mapu a ze zbytu vybere hráč s vyšším počtem bodů mapu rozhodující.
     
Mapy >Trinity (qzca2), Campgrounds (qzdm6), Lost World (qzdm13),
Vertical Vengeance (qztourney4), Furious Heights (qztourney7),
House of Decay (qztourney9), Bloodrun (ztntourney1)