Přejít k hlavnímu obsahu

Coolclan končí

12. 9. 2009 | 21:29 Coolclan končí
foto: coolclan.euTeam Fortress 2 scénu zasáhl další odchod jednoho z top týmů, tentokrát se jedná o tým, který v posledních měsících vystupoval pod názvem coolclan.
Výchozí obrázek
coolclan
foto: coolclan.eu

Team Fortress 2 scénu zasáhl další odchod jednoho z top týmů, tentokrát se jedná o tým, který v posledních měsících vystupoval pod názvem coolclan.

Coolclan vznikl někdy v létě 2008, kdy tehdy působil jako jen z několika Team Fortress 2 týmů britské organizace Weapon of the Rebellion, která má v Team Fortress 2 vodách velmi dobré jméno. Postupně se z druhořadého týmu vypracovali na samotný vrchol a zařadili se mezi evropskou špičku. V jejich poslední ETF2L sezóně se v první divizi umístili na 6. místě, což jediňe potvrzuje kvality tohoto týmu. Před několika měsíci organizaci Weapon of the Rebellion opustili, od čehož si slibovali šanci na získání lukrativnější nabídky od nějaké známější herní organizace.

Datum 09/09/09 si nebudeme pamatovat jen kvůli představení nového webu PLAYzone, je to také datum, kdy právě coolclan oznámil svůj konec. Oficiální důvod konce klanu není znám, ovšem proslýchá se, že to bylo z důvodu problémů s aktivitou některých členů. Nejedná se o úplný konec klanu jako takového, podle výjadření na jejich webové prezentaci je možná uvidíme zápolit v různých soutěžích v jiných hrách. Někteří z nich si také možná najdou angažmá v jiném TF2 klanu. Což už dva hráči učinili, jak jste si už dnes na PLAYzone mohli přečíst, wltrs a växjö přecházejí pod Crack Clan.

Bývalá sestava coolcan:

 {#Finsko} växjö
 {#Švédsko} wltrs
 {#Švédsko} emptynoflow
 {#Norsko} treigzak
 {#Polsko} cubeth
 {#Polsko} archu
 {#Irsko} Admirable
 {#Velká británie} Altbst