Přejít k hlavnímu obsahu

CoD4: SPEED-LINK zpátky!

16. 9. 2009 | 18:34 CoD4: SPEED-LINK zpátky!
foto: SPEED-LINK logo
Výchozí obrázek
POPISEK OBRAZKU
foto: SPEED-LINK logo

Známá německá organizace SPEED-LINK se po několika měsíční pauze vrací zpátky na Call of Duty 4 scénu se zcela novou sestavou. Naposledy jsme mohli SPEED-LINK vidět v květnu, kdy ale ztratila svůj mezinárodní line-up a od té doby nebylo na Call of Duty 4 scéně o tomto týmu slechu. Nyní se vše mění!

Kdo se tedy zařazuje do rodiny SPEED-LINK jako nová Call of Duty 4 sekce? Jedná se o bývalý squad dalšího německého velikána, tým, v němž působil také známý český W3 hráč Bonecracker, nGize. Proč si SPEED-LINK vybralo právě Call of Duty 4 tým, když se zdá, že v Evropském měřítku soutěže pro tuto hru pomalu ale jistě končí? Důvod je jasný. Organizace chtějí co možná nejdříve angažovat talentované celky, aby byly s příchodem Modern Warfare 2 co nejrychleji připraveni na ostré zápasy. SPEED-LINK tak dal důvěru bývalým nGize, jenž dle jejich názoru jsou vhodnou volbou do budoucna.

Nový tým v současné době reprezentuje německou organizaci v soutěži EPS a plánuje rozšiřit, či lépe řečeno posilnit svůj kádr. Uvidíme tedy, kdo nahradí či doplní sestavu nových SPEED-LINK a jak se týmu povede hlavně ve velmi očekávaném Modern Warfare 2.

Sestava SPEED-LINK

{#Rakousko} Mark "blakK" Lindemann
{#Rakousko} Stefan "vamp" Tyborec
{#Německo} Kevin "lopezzz" Münder
{#Německo} Marco "duffy" Mayer
{#Německo} Patrick "patz" Peuler
{#Německo} Markus "bozzz" Sorber - náhradník