Přejít k hlavnímu obsahu

EA Sports 4v4 Fotbálek

17. 9. 2009 | 00:01 Všechny hry
Aneb dej dohromady kámoše, přijď si to rozdat s profíky ze Sparty, zahraj si nový titul FIFA 10 a vyhraj konzole PSP.
Výchozí obrázek

4v4

Aneb dej dohromady kámoše, přijď si to rozdat s profíky ze Sparty, zahraj si nový titul FIFA 10 a vyhraj konzole PSP.

EA Sports 4v4 Fotbálek je sportovní akce zaměřená na všechny fotbalové fanoušky či příznivce hry FIFA. Turnaj je kombinací skutečného a konzolového fotbalu. Prvně zmíněný je zde zastoupen částí hranou čtyři proti čtyřem na nafukovacím fotbalovém hřišti, z níž je odvozen název celého konceptu. Druhá fáze soutěže se pro změnu odehrává na platformě Sony PlayStation 3 ve hře FIFA 10.

O celkovém vítezi tedy nerozhoduje pouze výsledek 4v4 či 1v1 zápasu, ale sečtené skóre z obou částí. Utkání tak může dostat pořádně napínavý náboj, když nejste zrovna dvakrát dobří v opravdovém fotbale, ale v jeho virtuální podobě se vám daří - či naopak.

Akce je rozdělena do dvou věkových kategorií. První z nich se můžou účastnit hráči do 15 let včetně, druhé soutěžící ve věku 16 let a výše. Pro obě kategorie je vyhrazeno 32 míst, proto neváhejte a svůj tým registrujte co nejdříve. Mezi přihlášené se dostanou pouze kompletní čtyřčlenné celky (včetně jednoho náhradníka, kterého nám nahlásíte pouze v případě, že se někdo z vašeho týmu zranil, je nemocný apod.), ty za limitem 32 budou přesunuty mezi náhradníky.

Turnaje se můžete zúčastnit 3. října v Praze na Václavském náměstí nebo 10. října v Bratislavě za obchodním centrem Aupark.

Na EA Sports 4v4 Fotbálek mohou samozřejmě dorazit i diváci, pro něž je přichystána také řada zajímavých ukázek či mini-soutěží. Zábava je přichystána pro návštěvníky všech věkových kategorií, nudit se tedy rozhodně nebude nikdo z rodiny! Autogramy zde budou rozdávat fotbalisté Sparty Praha a večer se dočkáte také vystoupení skupiny Mandrage.

Více na webu www.4v4.cz