Přejít k hlavnímu obsahu

RaigeKi se vrací zpátky do H2K

foto: H2KAčkoliv spousta týmů bedlivě čeká na vydání Modern Warfare 2, najdou se i tací, kteří ještě před příchodem této očekávané akční hry snaží co možná nejlépe rozšířit a posilnit své týmy. Mezi tyto se nově zařazují také Nizozemští H2K.
Výchozí obrázek
POPISEK OBRAZKU
foto: H2K

Ačkoliv spousta týmů bedlivě čeká na vydání Modern Warfare 2, najdou se i tací, kteří ještě před příchodem této očekávané akční hry snaží co možná nejlépe rozšířit a posilnit své týmy. Mezi tyto se nově zařazují také Nizozemští H2K.

Když H2K skončili na Tex09 na děleném 5.-6. místě, bylo jasné, že příjdou změny. Avšak nevědělo se, kdo půjde z kola ven a už vůbec ne, kdo bude novým přichozím. Dnes to již ale víme!

Už na Tex09 se H2K rozhodli pozměnit svou sestavu a dnes byla oznámená konečná soupiska, jenž bude co možná nejlépe hájit stáje klubu Hard 2 Kill. S týmem byl nucen se rozloučit Guillaume "risky" Plassier, za tohoto borce přichází záplata v podobě známého Švýcara Raphäela "RaigeKi" Nunese, jenž už má tu čest s tímto Nizozemským klubem.

 

Ten s sebou přináší mnoho cenných zkušeností, jenž ukořistil když hájil barvy Reason Gaming nebo třeba Shockwave. Právě v Reason Gaming si získal své uznávané jméno a nyní ho zná poměrně velká část scény, hráč patří k špičce.

Sestava H2K

{#Francie} Marc "Vazy" Berthod
{#Švýcarsko} Romain "thiap" Amherd
{#Švýcarsko} Florian "w1ndz" Amherd
{#Francie} Tomy "Monstro99" Villain
{#Švýcarsko} Raphäel "RaigeKi" Nunes