Přejít k hlavnímu obsahu

Trophy of Legends v plném proudu

19. 9. 2009 | 12:41 Warcraft 3
foto: Shadow League
Výchozí obrázek
Shadow League
foto: Shadow League

Nový hráč na poli Warcraft 3 portálů, Shadow League, si pro všechny příznivce Warcraftu připravil velice zajímavý turnaj. Jedná se o akci nazvanou Trophy of Legends, která si dala za úkol konfrontovat již nehrající legendy s aktuálně nejlepšími světovými hráči.

Bylo vybráno po dvanácti veteránech a dvanácti současných hráčích, kteří se proti sobě utkají nejdříve v šestičlenných skupinách a dva nejlepší z každé z nich ve vyřazovacím pavouku. Mimo prestiže, kterou získají nejlépe umístění hráči, si mezi sebe rozdělí takřka 115 000Kč, kterými je tento turnaj dotován. Srovnání dřívějších špičkových hráčů s těmi současnými je vždy přitažlivé hlavně pro diváky, a tak bude zajímavé sledovat, jak se bude tomuto nevšednímu projektu dařit. Pozornost má již zajištěnou, protože se organizátorům podařilo nalákat velice zvučná jména. Těšit se můžeme třeba na vítěze WCG z roku 2003, Zdravka "Insomnia" Georgieva, i bývalé hráče MeetYourMakers Dae Hoa "ShowTime" Kima a Bjarkeho "Bjarke" Rasmussena. Ze současných hvězd se představí Jae Ho "Moon" Jang, Pedro "LucifroN" Moreno Durán i Xiang "TH000" Huang.

Portál PLAYzone.cz si pro Vás připravil kompletní reportáž z tohoto turnaje, kterou najdete na tomto odkazu nebo v horní části hlavní stránky. Kromě aktuálních výsledků a nadcházejících zápasů v ní najdete i zajímavé informace o každém z hráčů.