Přejít k hlavnímu obsahu

EM: Zápasy o postup

15. 1. 2010 | 17:27 Counter Strike 1.6
ESL Extreme Masters European Championship pokročil a známe první dva týmy, které postoupili do semifinále turnaje. Švédské duo SK Gaming a fnatic za sebou nechali všechny týmy a zajistili si místo v play off.Překvapení ze včerejšího dne se nekonalo. Dánští Roskilde Ravens prohráli dnes odpoledne s SK Gaming a skončili jen díky rozdílu kol na druhém místě. Nemusí ovšem být nijak naštavní, protože jejich soupeřem v rozhodujícím zápasu o play off budou francouzští oXmoze.
Výchozí obrázek

ESL Extreme Masters European Championship pokročil a známe první dva týmy, které postoupili do semifinále turnaje. Švédské duo SK Gaming a fnatic za sebou nechali všechny týmy a zajistili si místo v play off.

Překvapení ze včerejšího dne se nekonalo. Dánští Roskilde Ravens prohráli dnes odpoledne s SK Gaming a skončili jen díky rozdílu kol na druhém místě. Nemusí ovšem být nijak naštavní, protože jejich soupeřem v rozhodujícím zápasu o play off budou francouzští oXmoze.

Ukrajinští KerchNET, kterým se na turnaji velmi daří, narazí na německé mousesports, kteří se lepší a mají na to aby skončili na minimálně do třetího místa. Soupeřem jim však bude to nejlepší co ukrajinská scéna nabízí, takže by to mohl být velice zajímavý zápas.

 

Program ESL TV na dnešní den

Zápasy se budou dnes už jen STREAMovat, takže se usaďte do křesel, zábava začíná.

 

Jako vždy si na zápasy můžete vsadit v sázkách! Přejeme příjemnou podívanou.

Zdroj: ESL.eu