Přejít k hlavnímu obsahu

Wii s TrackManií - první obrázky

Na jedné konzoli od Nintenda, ačkoliv přenosné, se už TrackMania objevila a není tajemstvím, že je ve vývoji také její verze pro Wii. Do posledních dnů toho o ní nebylo moc známo, až včra se vývojáři konečně rozhodli publikovat alespoň několik obrázků ze hry.Nintendo Wii
Výchozí obrázek

Na jedné konzoli od Nintenda, ačkoliv přenosné, se už TrackMania objevila a není tajemstvím, že je ve vývoji také její verze pro Wii. Do posledních dnů toho o ní nebylo moc známo, až včra se vývojáři konečně rozhodli publikovat alespoň několik obrázků ze hry.

Nintendo Wii
Předpokládám, že ačkoliv tuto konzoli asi nevlastníte, určitě jste o ní už něco slyšeli. Patří do rodiny "next-gen", avšak její výkon se zdaleko nevyrovná Xboxu 360 nebo PS3. Proto ani hry na ní nevypadají nijak graficky úžasně. Namísto toho je Wii založené na pohybovém ovládání (ovladaře s pohybovými snímači), díky čemuž ho můžeme považovat za revoluční. Poskytuje tak odlišný požitek z hraní.

wii

Hra
Stejně jako verzi pro Nintendo DS verzi pro Wii vyvíjí společnost Firebrand Games. K hraní budete moci použít kromě ovladače Wiimote a Nunchuk také gamepad nebo Wii Wheel, což umocní zážitek z hraní.

ovladaní

Zleva: Wiimote, Nunchuk, gamepad, Wii Wheel

Najdete v ní:

  • víc jak 200 tratí, na kterých nebudou chybět různe loopy, rampy, turba a jiné bloky
  • 6 různích prostředí (oproti United chybí prostředí Bay) a několik herních módů
  • editor tratí, možnosť sdílet tratě s kamarády
  • multiplayerové módy hotseat a split-screen pro 4 hráče
  • možnosť hrát online proti hráčům z celého světa díky Wi-Fi

Obrázky

1 2
3 4
5 6

Štítky: Wii