Přejít k hlavnímu obsahu

NC XIII: *Komentované Turecko

27. 1. 2010 | 17:45 Counter Strike 1.6
Pro ty, kteří ještě né tak naplno používají všechny funkce našeho webu, informujeme, že už zítra se naše reprezentace střetne s Tureckem.
Výchozí obrázek

Pro ty, kteří ještě né tak naplno používají všechny funkce našeho webu, informujeme, že už zítra se naše reprezentace střetne s Tureckem.

Jak už jistě víte, naše reprezentace včera večer porazila tým Moldávie. To jste si mohli přečíst v dnešním článku na PLAYzone.cz. Během té doby jste se ptali, jestli se dá sehnat HLTV ze zápasu. A máme pro vás dobré zprávy, máme jí, stáhnout si jí můžete na HLTV.org. Kdo by měl ale zájem pustit si IE, kapitán reprezentace uploadnul dema zigurata, Montyho a zEra na stránky ClanBase.com. Doufám že si užijete některého z dem ze včerejšího zápasu.

A teď k zítřejšímu zápasu. Celek Turecka do turnaje najistotu nenastoupí s největší hvězdou gob-em b. Ten do turnaje vůbec nenastoupí, ale i přesto se turecká reprezentace může opírat o hráče z celku Dark Passage, nejlepšího tureckého týmu.

*Pro všechny fanoušky České reprezentace připravujeme komentář k zápasu. Kdo má tedy zájem, nechť se dnes před devátou hodinu dostaví na náš TS3 server! Proč volíme TS3? Protože vždy se objeví komentáře, ve kterých píšete, že se nemůžete z důvodu mála míst, nemůžete napojit na server. Náš TS3 server poskytuje možnost napojit až pět set fanouškům! Navíc nový TS3 má minimální odezvu a opravdu čistý přenos zvuku. Zápasem vás bude provázet dvojice Jiří "mullDie" Čipera a Jiří "Man1" Pacovský. Informace o našem TS3 serveru včetně odkazu ke stažení klienta naleznete zde: http://www.playzone.cz/teamspeak

{#Česká Republika} Česká Republika vs. Turecko {#Turecko}
[xx:xx]
21:00
Česká Republika : small, oskar!, zigurat, zEro, Monty
Turecko : TBA
Sázky

 

A máme i datum zápasu našich slovenských bratří. Ti odehrají svůj zápas už tuto neděli! Jako vždy budeme při tom.