Přejít k hlavnímu obsahu

NC XIII: Jsme tam!

27. 1. 2010 | 23:40 Counter Strike 1.6
Naší reprezentaci se podařil  už dlouho nevídaný kousek. V zápase o postup do hlavní fáze Clanbase Nations Cupu XIII se jim podařilo porazit turecký výběr!
Výchozí obrázek

Naší reprezentaci se podařil  už dlouho nevídaný kousek. V zápase o postup do hlavní fáze Clanbase Nations Cupu XIII se jim podařilo porazit turecký výběr!

Oskar místo arsase

Nejspíš to někoho šokovalo, někdo to očekával. Podle fanoušků nejlepší hráč české scény Tomáš "oskar!" Šťastný se připojil k týmu, aby nahradil Ondřeje "arsas" Lhotu v zápase o postup do hlavní fáze legendárního turnaje. Kdo čekal, že oskar! bude botit a povede naší reprezentaci, měl pravdu. Neuvěřitelným výkonem na trainu a na infernu zavelel k, dá se skoro říct, že i historickému úspěchu.

Od trainu, přes nuke po inferno

Mapa de_train, kterou jsme začínali zápas s Tureckem se vydařila zejména pro nás a po jasné přesile za CT, nebylo těžké získat posledních pár bodů a k důležitému prvnímu bodu. Druhá mapa a de_nuke. Nyní se začalo dařit turkům a jejich pověstné šavle udeřili. I přesto, že v půlce mapy vystřídali svého hráče - prostar, dokázali "ukempit" naše hráče a srovnat na 1:1. Na infernu už tureckým hráčům chyběly dva body od postupu, ale naši zatnuli zuby a v posledním kole díky čtyřem fragům Milana "Monty" Stanislava si zajistili spot v hlavní fázi turnaje.

Po mapě train jsme očekávali hladký průběh v náš prospěch, který po nuku nebyl tak jistý.Turci se připravenou hrou rozjeli a vystříleli si svojí mapu. Následovala mapa inferno, kde se rozstříleným turkům dařilo bránit naše útoky. Naštěstí jsme zvadli CT stranu a vyhráli. Kapitán reprezentace Martin "zigurat" Slanec

{#Česká Republika} Česká Republika vs Turecko {#Turecko}
[2:1]
de_train [16:6]
de_nuke [11:16]
de_inferno [16:14]
Sestava Česka : small, oskar!, zigurat, zEro, Monty
Sestava Turecko : prostar, cool, merzent, marqnue, xylm, venza
Demo - oskar! - de_inferno
HLTV

Klukům gratulujeme a těšíme se na další zápasy v barvách české vlajky. Už v neděli se těšte, připravujeme pro vás přenos slovenské reprezentace proti Bosně a Hercegovině, kde by se měl představit hráč Meet Your Makers - Faruk "pita" Pita.

Máte zajímavé postřehy? Líbilo se vám něco? Kdo si myslíte, že byl nejlepším hráčem českého výběru? A co říkáte na naše TS3 přenosy? O to vše se s námi prosím podělte v komentářích.