Přejít k hlavnímu obsahu

NC XIII: Češi vítězí bez boje

Dnešním dnem začíná úvodní skupinová fáze třináctého NationsCupu portálu Clanbase.com, ve hře Call of Duty 4. Reprezentační výběr České republiky se na úvod měl utkat se zástupci Malty, během příprav zápasu však zástupci Malty oznámili, že se zápasu nezúčastní. Malta měla k dispozici pouze trojici hráčů ze základního reprezentačního výběru a několik náhradníků, kteří údajně nebyli svou kvalitou hodni reprenzentačního dresu.
Výchozí obrázek

Dnešním dnem začíná úvodní skupinová fáze třináctého NationsCupu portálu Clanbase.com, ve hře Call of Duty 4. Reprezentační výběr České republiky se na úvod měl utkat se zástupci Malty, během příprav zápasu však zástupci Malty oznámili, že se zápasu nezúčastní. Malta měla k dispozici pouze trojici hráčů ze základního reprezentačního výběru a několik náhradníků, kteří údajně nebyli svou kvalitou hodni reprenzentačního dresu. Jelikož byl na komentování zápasu připravený Ondřej "smOke" Báča z rádia Hitpoint, domluvili kapitáni Česka a Slovenska přátelský zápas, ve kterém češi zvítězili na mapě mp_strike 13:9.

Další rádiostream od Hitpointu si mohli zájemci vychutnat při střetnutí Slovenska a Velké Británie, ve kterém naše východní sousedy čekala nelehká bitva proti výběru hráčů z nejlepších evropských týmů jako NCE.i3D nebo Dignitas. Už od začátku měli zápas plně ve svých rukou britové a v jednoznačném utkání udolali Slovensko v poměru 25:8 na mapách mp_strike a mp_citystreets.

Demo a záznam komentáře Hitpointu ze zápasu UK vs. SVK můžete stahovat zde.

{#Česká Republika} Česká Republika [1:0] {#Malta} Malta
no-show

{#Slovenská Republika} Slovensko [8:25] {#Velká británie} Velká Británie
mp_strike, mp_citystreets