Přejít k hlavnímu obsahu

Admin mycountry

6. 2. 2010 | 19:51 Všechny hry
Po delší odmlce pokračujeme v představení nových adminů. Nyní jsem si vzal do své pomyslné katovny Romana "mycountry" Dufka.Admin mycountry se stal členem PLAYone.cz týmu díky výběrovému řízení tady na webu. Co říká na svou práci? Je opravdu tak šílený, jak se o něm říká?Jak se máš mycountry?Právě jsem odházel spoustu sněhu z parkoviště u chaty, kam se stejně nedá dojet, takže taková různá nálada, den je z proměnlivějších.Jsi zase na horách?
Výchozí obrázek

Po delší odmlce pokračujeme v představení nových adminů. Nyní jsem si vzal do své pomyslné katovny Romana "mycountry" Dufka.

Admin mycountry se stal členem PLAYone.cz týmu díky výběrovému řízení tady na webu. Co říká na svou práci? Je opravdu tak šílený, jak se o něm říká?

Jak se máš mycountry?

Právě jsem odházel spoustu sněhu z parkoviště u chaty, kam se stejně nedá dojet, takže taková různá nálada, den je z proměnlivějších.

Jsi zase na horách?

Ne, už jsem doma, chata je tu 40km za kopcem.

Tak to se máš. (smích) Všechno samozřejmě zaplaceno z peněz PLAYzone, že?

Všechno zaplaceno z peněz rodičů, playzone budu vydírat, až to budu potřebovat, teď používám taktiku tichého brouka.

Jo? Tak to se nám rovnou představ, abychom věděli, za kým si kdyžtak dojít až spadne web natrvalo.

Jsem Roman Dufek, gymnazista z Popůvek (zkuste si dojít, připravte si ale trpělivost s dopravou), velký do všech směrů, dost šílený na to, abych mohl řešit vaše nejtajnější problémy na PLAYzone.

Takže nejsi jako většina z nás šílenej no lifer?

Těžko říct. Definice nolifera, jak jsem si ji vyvodil z roků prolézání proflamovaných fór a NS serverů je dost široká a některé moje vlastnosti do ní absolutně zapadají a některé absolutně nezapadají, jsem takový dost relativní nolifer, ale asi jsem...Trvám ale na své šílenosti.

Na PLAYzoně jsi už nějakej ten pátek. Jak se ti tu zatím líbí?

Něco bych změnil, ale jinak líbí. To byl mj. taky jeden z důvodů, proč jsem podal přihlášku do konkurzu, na to nestačí být šílený, musíte mít nějaký cíl.

A jaký je tvůj cíl?

Když jsem tu přihlášku podával, tak jsem určitě nějaký měl - ale při odhrabávání sněhu mi toho trochu spadlo na hlavu ze střechy, a teď si ho úplně nevybavuju. Člověka ale napadá pořád něco nového a nového, a tak je stále o čem přemýšlet a co diskutovat, a to byl můj cíl, dát věci do pohybu, protože se mi zdálo, že je to takové pořád dokola, pořád to samé...

A co bys chtěl změnit?

Téhle otázky jsem se bál, ale zároveň jsem na ni nepřímo odpověděl - pořád něco. Hlavně něco - je potřeba, aby se něco dělo, protože přílišný pořádek dělá všude neplechu, naopak ne nadarmo se říká bordel v bytě - zdravé dítě.

Chceš teda říct, že na PLAYzone vládne chaos? (smích)

Právě že ani moc ne, ale to se změní, rozhodně dřív, než zhubnu, těšte se.

Takže teda PZ míří do chaosu?

Nepochybně.

Co tě k tomu přesvědčuje?

Tento rozhovor mi stačí. Prostě mi musíte věřit.

No to ti teda děkuju (smích)

Není zač. Nemůže být všechno na mě (smích)

Zpochybňuješ mojí práci, copak já jí zpochybnuju? Říkám ti snad, jak neděláš protesty?

Byl by jsi hloupý, kdyby sis zpochyňoval práci.

Tak já svojí práci nezpochybňuju, myslel jsem to tak, copak já snad zpochybňuju tvojí práci? (smích)

To rozhodně ne.

Jak teda vidíš PLAYzone do budoucna? S tvojí účastí na chaosu? Nebo to leftneš a budeš se smát z povzdálí?

Záleží na tom, jaký ten chaos bude, úplnou apokalypsu bych asi nepřežil, to bych asi musel ke konkurenci - kdo by mi pak proplácel hory a chatu.

Tak apokalypsa se snad nechystá, teda krom prosince 2012. Co vlastně máš na starosti? Třeba já píšu články, fYčák vytírá záchody. Ty si admin, o co se staráš?

Rozhodně bych dál rád řešil, to co řeším, ať už bude chaos nebo ne. V podstatě mě těší, že můžu řešit problémy se zápasy jiným, když to nedokáží sami - připomíná mi to práci instruktora na táboře, kterou mám rád (pod 2012?) Půlka mé práce se skládá z řešení protestů, asi 45% v odepisování lidem "to řeší někdo jiný, použij kontaktní formulář/PM hlavnímu adminovi" ap. a zbytek je nějaká ta účast na diskuzi o změnách (důležité slovo) v admin týmu


mycountry a jeho "pekelná zbraň"

Takže dá se říct že dívka pro všechno. A určitá liga?

Dělám CS 5on5 ladder - je to jen o málo lepší než vytírání záchodů, dá se to přirovnat k umyvadlu - když to někdo po akci nestihne až k záchodu, občas bohužel použije to umyvadlo. Ale občasné čištění zubů se dá přežít.

Tak s tím fYčákem jsem to myslel vážně zase. Hrával jsi dřív na ladderu?

"Hraju" ladder pořád. A dřív jsem hrával hodně. V podstatě bojuji sám proti sobě - lidská touha vyhrávat mimo server se musí datovat už od dob věstonické venuše, její vybavenost určitě značí to, že chtěla vyhrávat zápasy mimo server...

A jak se teď diváš na práci admina? Teda teď jako hrající-admin a jak ses předtím díval na práci admina jako hráč.

Možná to překvapí, ale pořád stejně. Měl jsem dost reálnou představu o tom, co admin dělá a musí dělat, a jak adminy někdy vytáčím. Ono je to pořád stejné, svoje zápasy neřeším (ani nesmím), takže se se mnou pořád musí trápit někdo jiný. Vytáčet adminy je výzva. Ale pořád mě někdo dokáže překvapit - ještě jsem neviděl chlapa sníst si hlavu.

Sníst hlavu? Koho si k tomuto činu už dohnal?

Právěže nikoho. Ale v jednom nejmenovaném filmu Team America jsem si z dialogu odvodil, že vidět někoho sníst si hlavu = už tě nic v životě nepřekvapí. Jako geniální a jedinečný doporučuji :)

Jo ten film jsem viděl, jsem fanoušek práce režiserský dvojice :) A tvůj zatím asi nejabsurdnější protest?

Nepochopil jsem člověka, který mi napsal, jestli bych nechtěl přehodnotit mnou zkontumovaný zápas, protože jiný admin jim ho jindy řešil jinak - nebylo by to nic divného, kdybych daný zápas nevyřešil úplně stejně, a propos ne kontumací. Na tu pravou absurditu teprve čekám.

A už ti někdo vyhrožoval? Na pozici admina se to děje skoro pořád.

Je potřeba mít vždy argumenty, a když se najde někdo, kdo má "argumenty" v ruce, mít "argumenty" i na to.

Takže prozatím jen vzdáleně závidíš ostatním adminům, jak jim někdo vyhrožuje smrtí...

Po zralé úvaze myslím, že mě nezabije někdo, kdo mi tím bude vyhrožovat na PZ. Daleko spíš to bude žába, které omylem přišlápnu u našeho rybníka ocas...

Takže se nebojíš odpojení elektřiny od jednoho nejmenovaného manažera?

Naše trafostanice nové zástavby v Popůvkách ráda hoří sama, nepotřebuje k tomu manažera. Nebojím.

Jak využiješ dnešního večera?

Těžko říct. Moc se mi nikam nechce, možná zajdu na blackmetalovej večer na melodku, ale spíš ne, zrovna moc to nemusím.

Takže budeš opět online a řešit protesty

Moc neprovokuj. Těžko říct. Spíš budu cvičit sometimes i feel like screaming

Já ti děkuju mycountry, pokec víc než zajímavý, chceš ještě něco vzkázat svým fanouškům a budoucím "nepřátelům" ?

Nepřátelům aby mě záviděli myš od montyho, fanouškům aby se ode mě neučili hrát cs a zdravím legendární rG

Tak co říkáte? Šílenej viďte...

Štítky: Admin