Přejít k hlavnímu obsahu

Sway me smooth, Sway me now...

13. 2. 2010 | 23:38 Sway me smooth, Sway me now...
... tímto úryvkem z písničky Deana Martina bych rád v teamu Czech Quake přivítal slečnu, kterou většina z Vás bude dobře znát. Pro nováčky a náhodné kolemjdoucí je zde nové úplně vše a tak si neodpustím pár informací o kočičce, která se na poli naší komunity pohybuje už nějaký ten pátek a z tohoto pohledu patří mezi oldzkool a základní pilíře komunity.
Výchozí obrázek

Baru Power... tímto úryvkem z písničky Deana Martina bych rád v teamu Czech Quake přivítal slečnu, kterou většina z Vás bude dobře znát.

Pro nováčky a náhodné kolemjdoucí je zde nové úplně vše a tak si neodpustím pár informací o kočičce, která se na poli naší komunity pohybuje už nějaký ten pátek a z tohoto pohledu patří mezi oldzkool a základní pilíře komunity.

Vítám tímto Baru "Sway" Forstovou, která se bude zabývat v redaktorské činnosti serveru Quake.cz převážně rozhovory.

Jelikož standardní metody výslechu se v Quake komunitě moc neujaly, rozhodl jsem se pro použití většího kalibru ... takže hošánci ... get ready! Barunka je přesně ten případ ženské, která nepotřebuje mít v ruce raketomet, aby si to vodila, takže se mějte na pozoru, i Vám se může stát, že se z ničeho nic objeví princezna s lampičkou, která Vám bude svítit do obličeje, zatímco se na Vás budou valit záludné otázky.