Přejít k hlavnímu obsahu

Legalize na vzestupu

15. 2. 2010 | 20:11 Counter Strike 1.6
Organizace Team Legalize se nedávno vrátila z propadliště dějin mezi nás, aby pozvedla o kousek výš laťku česko-slovenské scény. Kvůli tomu do svých řad přijmuli velmi kvalitní counter strike sekci.Nová sekce, kterou se Legalize pyšní, je složena z předních hráčů české a slovenské scény. Hráči, kteří si prošli týmy jako eSuba, suicide nebo NecroRaisers ponesou vlajku Legalize poté, co poslední sekce, které vévodil Tomáš "efron" Pechman, doplatila na né moc slavné tahy bývalých manažerů.
Výchozí obrázek

Organizace Team Legalize se nedávno vrátila z propadliště dějin mezi nás, aby pozvedla o kousek výš laťku česko-slovenské scény. Kvůli tomu do svých řad přijmuli velmi kvalitní counter strike sekci.

Nová sekce, kterou se Legalize pyšní, je složena z předních hráčů české a slovenské scény. Hráči, kteří si prošli týmy jako eSuba, suicide nebo NecroRaisers ponesou vlajku Legalize poté, co poslední sekce, které vévodil Tomáš "efron" Pechman, doplatila na né moc slavné tahy bývalých manažerů.

Legalize do svých řad přibrali tým, který se soustředí okolo Martina "kicul" Hauera, který naposled zářil v barvách NecroRaisers se kterými skončil na loňském jarním WGT na třetím místě. Dle svých slov se chtějí zaměřit na březnový LanCraft, kde by chtěli skončit v první trojce.

K sestavení týmu Martin odpověděl takto,

Po rozpadu Necroraisers jsem zůstal sám se zeusem a Trpaslíkem, marně jsme hledali schopné hráče než jsem přišel na j0sseho a se kterým přišel giotive. Po par nedorozumění s Trpaslíkem jsme vzali jako pátého, do té doby volného Endruu-a.

Sestava Legalize Team

{#Česká Republika} Martin "kicul" Hauer
{#Slovenská Republika} Martin "giotive" Brumerčík
{#Slovenská Republika} Martin "j0sse_" Burík
{#Česká Republika} Ondřej "Zeusor" Poledno
{#Česká Republika} Ondřej "Endruu" Piták

Těšíme se na první představení, které pod tagem Legalize hráči absolvují. Snad si trojice Martinů a duo Ondřejů sedne a dostane se vysoko.

Zdroj: Legalize