Přejít k hlavnímu obsahu

SteelSeries odhaluje novinky

2. 3. 2010 | 22:24 Všechny hry
SteelSeries dnes v rámci veletrhu CeBIT oznámil dva nové produkty. Sluchátka SteelSeries 7H a klávesnici SteelSeries 6Gv2.Dánská společnost odhalila oba produkty při velké show na CeBITu v německém Hannoveru. Sluchátka SteelSeries 7H jsou nejvyšší z "H" řady sluchátek a mají být konkurencí pro rozšířená sluchátka PC350 od Sennheiseru.
Výchozí obrázek

SteelSeries dnes v rámci veletrhu CeBIT oznámil dva nové produkty. Sluchátka SteelSeries 7H a klávesnici SteelSeries 6Gv2.

Dánská společnost odhalila oba produkty při velké show na CeBITu v německém Hannoveru. Sluchátka SteelSeries 7H jsou nejvyšší z "H" řady sluchátek a mají být konkurencí pro rozšířená sluchátka PC350 od Sennheiseru.

SteelSeries 7H

Sluchátka SteelSeries 7H jsou dostatečně veliká, aby zakryla celé ucho a tím zajistili kvalitní ztlumení okolního ruchu. Díky vývoji s profesionálními hráči půjde tento produkt velmi dobře využít na hlučných offline turnajích.

Druhým produktem je klávesnice SteelSeries 6Gv2. Hráči nabídne téměř nulové reakční zpoždění a desetinásobně vyšší životnost oproti bězným klávesnicím.

SteelSeries 6Gv2

Cena SteelSeries 6Gv2 je stanovena na 99,99 dolarů, sluchátka SteelSeries 7H budou k mání za 119,99.

Zdroj: SteelSeries
Štítky: SteelSeries