Přejít k hlavnímu obsahu

Lancraft živě s PLAYzoneTV

3. 3. 2010 | 00:00 Všechny hry
PLAYzoneTV je dlouhodobě připravovaná nová akvizice, kterou bychom chtěli rozšířit náš portál. Nebude tajemstvím, že půjde o upravenou verzi televize PG24, kterou jistě znáte. Tuto televizi jsme koupili a rádi bychom ji integrovali do PLAYzone.cz a společně ji dále rozvíjeli. Projekt je to určitě hodně ambiciózní, ale i velmi nákladný. I proto se nechceme hned ze začátku pouštět do složité programové skladby.
Výchozí obrázek

Soptik fotoPLAYzoneTV je dlouhodobě připravovaná nová akvizice, kterou bychom chtěli rozšířit náš portál. Nebude tajemstvím, že půjde o upravenou verzi televize PG24, kterou jistě znáte. Tuto televizi jsme koupili a rádi bychom ji integrovali do PLAYzone.cz a společně ji dále rozvíjeli. Projekt je to určitě hodně ambiciózní, ale i velmi nákladný. I proto se nechceme hned ze začátku pouštět do složité programové skladby. PLAYzone TV budeme rozvíjet postupně a hledat znovu cestu k divákům určitých cílových skupin. Více informací o tomto projektu ale v následujících dnech a týdnech.

To co je teď aktuální je ale živý přenos z Lancraftu. Rádi byste viděli, jak se tam paří, poslechli si názory hráčů, organizátorů, zavzpomínali na jiné lan akce nebo shlédli pár komentovaných zápasů?

Přesně o to se pokusíme ve dnech 5.-6.3.2010, kdy vás budeme chtít doslova přikovat k našemu webu a nabídnout vám komplexní pohled na Intel Lancrat Silesia.

Na hlavní stránce webu se objeví flash přehrávač, kde budete moci sledovat živé vstupy. Celou akcí vás provede osobně autor projektu Soptik.

Půjde o BETA vysílání, na kterém bychom chtěli zároveň odladit několik věcí a vyzkoušet kapacitu TV. I tak jsem ale přesvědčen, že už nabídneme plnohodnotné vysílání a skvělý zážitek.

Podrobnější program vysílání se objeví v pátek, přímo z Lancraftu, kde se přizpůsobíme harmonogramu akce. Předpokládany první živý vstup bude v pátek od 19hod.

Držte nám palce a pusťe si PLAYzone TV!

Štítky: Lancraft, PLAYzoneTV