Přejít k hlavnímu obsahu

ASUS vítá svůj Ladies tým

3. 3. 2010 | 20:30 Counter Strike 1.6
Stále více se rozvíjející firma na našem trhu, společnost ASUS, čím dál tím víc podporuje česko-slovenskou progamingovou scénu. Zatím posledním krokem se stalo angažování dívčího celku, doposud známého pod tagem eSuba.
Výchozí obrázek

Stále více se rozvíjející firma na našem trhu, společnost ASUS, čím dál tím víc podporuje česko-slovenskou progamingovou scénu. Zatím posledním krokem se stalo angažování dívčího celku, doposud známého pod tagem eSuba.

Kdo by neznal tým eSuba.ladies, přeci jen je to nejznámější a ještě donedávna jediný česko-slovenský dívčí tým, který dokázal konkurovat evropským týmům. Hráčky tohoto týmu se zúčastnili takových akcí jako je ESWC, tam skončili na děleném 9. - 16. místě, nebo online turnajů ESL Major Series, kde se jim vždy víceméně zadařilo. V poslední sezoně dokonce postoupily holky do play off, kde ovšem hned v první fázi narazili na silné, a pozdější vítězky, Pink Zinic.

Dívky se ještě pod tagem eSuby zúčastnily loňského World GameMaster Tournament, kde si pro zpestření turnaje zahrály proti divákům a kolemjdoucím. Jejich účast ještě zažil i lednový Mezihernový turnaj, kde se umístili na třetím místě ve skupině. Staro-novou sestavu máte možnost vidět na víkendovém INTEL LanCraft Silesia, kde společně s VirtualWorld.ladies ponesou zástavu holčíčího counter striku u nás.

"V prvom rade sa chcem poďakovať tímu eSuba za dobré podmienky, ktoré nám poskytol počas obdobia, ktoré sme v ňom strávili a tiež s ňou spojenú možnosť zúčastniť sa ESWC v Paríži, pretože by to asi bez nich v tej dobe nebolo možné. Ale asi ako každý, keď dostane lákavejšiu, lepšiu ponuku tak sa rozhodne pre ňu." Martina "Mia" Rodinová

Sestava ASUS.Ladies

{#Česká Republika} Zuzana "Lara" Otčenášková
{#Slovenská Republika} Martina "Mia" Rodinová
{#Česká Republika} Růžena "Afroditka" Quachová
{#Česká Republika} Nikol "Maiuska" Janečková
{#Česká Republika} Hana "Hannah" Slabá

Už teď vám můžu slíbit, že v příštích pár dnech se dočkáte rozhovoru s jednou z Ladies. Celé prohlášení Martiny "Mia" Rodinové naleznete na stránkách NecroRaisers.

Zdroj: NecroRaisers
Štítky: ladies, eSuba, ASUS