Přejít k hlavnímu obsahu

IEM IV: SK Gaming nejúspěšnější

4. 3. 2010 | 00:01 Counter Strike 1.6
I druhý hrací den a s ním i skupinou B má již za sebou vyvrcholení čtvrté sezóny Intel Extreme Masters. Navíc se obešel bez větších technických potíží a nabídl tak výborné zápasy.
Výchozí obrázek

I druhý hrací den a s ním i skupinou B má již za sebou vyvrcholení čtvrté sezóny Intel Extreme Masters. Navíc se obešel bez větších technických potíží a nabídl tak výborné zápasy.

GuX
Foto: hltv.org

Nejlépe z druhého dne vyšli švédští borci hájící barvy organizace SK Gaming. Posila v sestavě Rasmus "GuX" Stahl do týmu zapadl více než dobře a tým poměrně s přehledem ovládl skupinu B. Jedinou porážku zaznamenal proti korejským WeMade FOX, to však nebránilo Švédům v získání prvního místa ve skupině a zajištění si přímého postupu do semifinále.

Druzí pak skončili ukrajinští Natus Vincere, zkráceně Na´Vi. Ti stejně jako SK Gaming dokázali zvítězit ve čtyřech zápasech, ale bohužel vzájemný zápas o první místo prohráli a tudíž na ně zůstalo druhé místo. To znamená, že o postup do semifinále se Na´Vi střetnou s domácí jedničkou mousesports.

Třetí místo zůstalo na WeMade FOX. K postupu do semifinále by ale museli Korejci porazit nejlepší tým uplynulého roku fnatic. Avšak i postup do tohoto "čtvrtfinále" je pro dlouho se trápící hvězdy z Asie velkým úspěchem.

Překvapivě dobře zahrál druhý americký celek v turnaji, compLexity. Ten si dokázal připsat dvě výhry, jednu remízu a dvě prohry. To sice nakonec stačilo až na nepostupové čtvrté místo, ale tento nadějný tým se rozhodně nemá na co stydět. Narozdíl například od Meet Your Makers, od kterých se čekalo rozhodně více než pouze jedna výhra. Ta přišla v zápase proti Roskilde Ravens, kteří nedokázali navázat na úspěch z evropského mistrovství a skončili ve skupině B poslední bez jediného bodu.

Zítřejší zápasy

{#Švédsko} fnatic x WeMade FOX {#Korejská republika}
čas: 12:25
STREAM: ESL TV

{#Německo} mousesports x Na´Vi {#Ukrajina}
čas: 10:00
STREAM: ESL TV

V těchto zápasech se rozhodne o druhých dvou semifinalistech, kteří tak doplní Evil Geniuses a SK Gaming. Na oba zápasy si u nás můžete vsadit.