Přejít k hlavnímu obsahu

IEM IV: Na´Vi šokují Německo

4. 3. 2010 | 14:06 Counter Strike 1.6
Před pár okamžiky skončil první zápas o účast v semifinále mezi Na´Vi a mousesports. V nervydrásajícím duelu byl nakonec úspěšnější ukrajinský celek.
Výchozí obrázek

Před pár okamžiky skončil první zápas o účast v semifinále mezi Na´Vi a mousesports. V nervydrásajícím duelu byl nakonec úspěšnější ukrajinský celek.

cyx
Foto: hltv.org
Na´Vi vstoupili do zápasu proti evropským šampionům velmi dobře a hned na první mapě, kterou byl dust2, se postarali o velké pozdvižení, když první CT stranu ovládli v poměru 11-4. Ani mouz se ale při hře za obranu nenechali zahanbit a začali mocně dotahovat. Na´Vi si však svůj náskok dokázali udržet a zvítězili na dustu2 16-10.

Druhou mapou bylo de_inferno a tentokrát diváky čekalo velké drama nakonec s veselejším koncem pro domácí tým. Mouz dokázali mapu získat v poměru 16-13 a dovést zápas do třetí rozhodující mapy, kterou byl de_tuscan.

Rozhodující mapa byla plná zvratů. Mouz sice prohrávali již 4-0 za CT stranu, když se po prohraných pistolích rozhodli jít hned třikrát eco, ale následně kopli do vrtule a otočili na 10-5. Ani Na´Vi nechtěli dát svoji kůži lacino a do druhé strany vstoupili úspěšným pistolkovým kolem. Po závěru, který nenechal chladným žádného diváka, nakonec vyřazují jednoho z hlavních favoritů mousesports nejtěsnějším výsledkem na poslední mapě 16-14 a postupují tak do semifinále.

Již za pár okamžiků začíná druhý zápas o semifinále, ve kterém se střetnou fnatic s korejskými WeMade FOX.