Přejít k hlavnímu obsahu

IEM IV: fnatic posledním semifinalistou

4. 3. 2010 | 14:59 Counter Strike 1.6
Posledním semifinalistou na Intel Extreme Masters IV World Finals je švédský tým fnatic. Ten si dokázal poradit s WeMade FOX.Foto: hltv.orgFnatic si cestu do semifinále příliš nekomplikovali a ačkoli byly výsledky vyrovnané, dá se říct, že Švédové měli otěže zápasu ve svých rukou.
Výchozí obrázek

Posledním semifinalistou na Intel Extreme Masters IV World Finals je švédský tým fnatic. Ten si dokázal poradit s WeMade FOX.

cArn
Foto: hltv.org

Fnatic si cestu do semifinále příliš nekomplikovali a ačkoli byly výsledky vyrovnané, dá se říct, že Švédové měli otěže zápasu ve svých rukou.

Zápas začal mapou de_inferno, která patří u obou týmů k těm lepším v jejich repertoáru. Nicméně úspěšnější byl skandinávský tým, který dokázal zvítězit v poměru 16-13.

Na druhé mapě de_train fnatic začínali za teroristy a i přes nevýhodu této strany se jim podařilo ukořistit výborných 9 kol. Dobře vstoupili i do CT strany a vyhranými pistolkami nakročili k vítězství. WMF ale překvapivě nakoupili hned druhé kolo a vyrovnali tak ještě trochu misky vah. Nakonec však dvojice GeT_RiGhT a f0rest dokázala klíčové sedmé kolo připsat na svůj účet a fnatic se tak posouvají do semifinále.

V něm na ně čeká další švédský tým a vítěz skupiny B, SK Gaming. Ve druhém semifinálovém duelu se střetnou Evil Geniuses s Na´Vi, kteří dokázali senzačně přehrát mousesports. Semifinále jsou na programu až zítra a přenášet je pravděpodobně bude ESL TV.