Přejít k hlavnímu obsahu

ENC: Končíme na Lotyšsku

4. 3. 2010 | 23:21 Counter Strike 1.6
Naše cesty v prestižním European Nations Championshipu končí hned v prvním kvalifikačním kole, kde jsme narazili na pobaltské Lotyšsko.Česká reprezentace vstoupila do nového ročníku vítězstvím na dust2, kde si poradili se svým severským soupeřem, ale na následných dvou mapách se ukázalo, že nejen lotyšští hokejisté umí vycenit zoubky. Na mapě train předvedli kvalitní výkon a došli si pro remízový bod, který jim přinesl trochu klidu a našim přidělal pár vrásek na čele.
Výchozí obrázek

Naše cesty v prestižním European Nations Championshipu končí hned v prvním kvalifikačním kole, kde jsme narazili na pobaltské Lotyšsko.

Česká reprezentace vstoupila do nového ročníku vítězstvím na dust2, kde si poradili se svým severským soupeřem, ale na následných dvou mapách se ukázalo, že nejen lotyšští hokejisté umí vycenit zoubky. Na mapě train předvedli kvalitní výkon a došli si pro remízový bod, který jim přinesl trochu klidu a našim přidělal pár vrásek na čele.

Inferno se pak neslo v duchu trainu a týmy si opět rozdělovali kola mezi sebe. V polovině vedla česká reprezentace už o bod, ale nakonec se z vítězství radovali lotyšští hráči.

Tak pro lidi co maj problem s tim uznat, ze Lotyši hrali fakt dobre a whinujou na line up, snad jen dodam, ze Monty odrekl den predem, ze radsi bude hrat pokr nez cs a zigurat dve hodky pred zapasem, ze budou trenovat s NR. Jak na trainu tak na infernu vazli CT, hold lotysi zahrali lip a vyhrali, tak to chodi.Michael "jckl" Holý

{#Česká Republika} Česká Republika vs Lotyšsko {#Lotyšsko}
[01:02]
de_dust2
de_train
de_inferno
Sestava ČR: jRi, gns, oskar!, small, j0han
Sestava Lotyšsko: traitor, budgie, kereme, evk, deficient

My můžeme našim hráčům jen pogratulovat k dobrému výkonu a držet jim palce v nadcházejících zápasech ClanBase Nations Cup XIII.