Přejít k hlavnímu obsahu

Výsledky TrackManie na LanCraftu

Po dobu minulého víkendu se konala akce s názvem INTEL LanCraft Silesie, ze které jsme vám podávali reportáže a živé přenosy. Jednalo se o offline turnaj za podpory několika her, mezi kterými nechyběla TrackManie.V úvodu bych rád zmínil, že TrackManie byla přidána na LanCraft Silesia na základě podmětu, který příšel od hráčů z TM-Portalu. Bohužel plno lidí nedokázalo svůj příslib dodržet a na webu se nakonec registrovalo jen něco málo přes 10 hráčů. Na samotný turnaj do Krnova nakonec dorazilo pouze 6 hráčů.
Výchozí obrázek

Po dobu minulého víkendu se konala akce s názvem INTEL LanCraft Silesie, ze které jsme vám podávali reportáže a živé přenosy. Jednalo se o offline turnaj za podpory několika her, mezi kterými nechyběla TrackManie.

V úvodu bych rád zmínil, že TrackManie byla přidána na LanCraft Silesia na základě podmětu, který příšel od hráčů z TM-Portalu. Bohužel plno lidí nedokázalo svůj příslib dodržet a na webu se nakonec registrovalo jen něco málo přes 10 hráčů. Na samotný turnaj do Krnova nakonec dorazilo pouze 6 hráčů.

Okolo poledne hráči odjeli Time Attack rozřazení, jehož systém byl poměrně jednoduchý. Účastníci jeli 3 mapy a na konci se časy z nich sečetli.

ta
Výsledky Time Attacku

Podle klíče 1 4 6 a 2 3 5 se závodníci rozdělili do dvou trojčlenných skupin. První kolo odstartovalo ve 13:10, přičemž z každé skupiny postupovali 2 nejrychlejší (tučně zvýrazněni).

Skupina A:
hakki Junior
Toni

tadeas

Skupina B:
Scro
Frigo

Horeni

Druhé kolo započalo ve 14:30 a z důvodu malého počtu závodníků se jela pouze jedna skupina a to finále Winners Bracketu. Velmi překvapivě dokázal předehnat hakki Juniora český hráč Scro.

Finále WB:
Scro
hakki Junior

Toni
Frigo

Poslední možnost dostat se do Grand finále byla přes finále LB. Z něho trošku předpokládaně postoupili ti, kteří spadli z WB.

Finále LB:
Toni
Frigo

Horeni
Tadeas

Do Grand finále se dostal favorit turnaje hakki Junior 3 zástupci týmu eSuba Toni Frigo a nově příchozí Scro. Tento zápas jste mohli sledovat na našem webu PLAYzone.cz v živém přenosu doprovázaný komentářem Tadease a Horeniho. Hakki Junior potvrdil své ambice a s náskokem si dojel pro první místo. Možná trochu překvapivě se na druhém místě umístil Scro následovaný třetím Frigem.

Celkové pořadí
1. místo - YoYoTech.hakki Junior
2. místo - eSuba.Scro
3. místo - eSuba.Frigo

Fotogalerie (zdroj: tmn.grot.sk)

1 2 4
všichni TManiaci                         eSuba tým                         pohled na arénu
5 6
vpředu Tadeas vzadu hakki Junior         Admin stanoviště