Přejít k hlavnímu obsahu

Změna uživatelského panelu

10. 3. 2010 | 22:22 Všechny hry
Ti všímavější už zjistili, že jsme změnili podobu i pozici Uživatelského panelu na webu. Je to jednak z praktického hlediska, kdy je nyní snadněji dostupný ze všech částí webu, ale také si připravujeme místo pro další aktivity, o které budeme web rozšiřovat.Možná by ale stálo za to, si stručně jednotlivé položky v Uživatelském panelu popsat, některé utilitky možná neznáte, přitom vám mohou velmi usnadnit práci na webu a zvýšit vaši informovanost.Zprávy
Výchozí obrázek

Ti všímavější už zjistili, že jsme změnili podobu i pozici Uživatelského panelu na webu. Je to jednak z praktického hlediska, kdy je nyní snadněji dostupný ze všech částí webu, ale také si připravujeme místo pro další aktivity, o které budeme web rozšiřovat.

Možná by ale stálo za to, si stručně jednotlivé položky v Uživatelském panelu popsat, některé utilitky možná neznáte, přitom vám mohou velmi usnadnit práci na webu a zvýšit vaši informovanost.

Zprávy

Jsou rozděleny na dvě části. Soukromé zprávy jsou na komunikaci mezi uživateli. Využíváme je ale hodně k propagaci zajímavých informací. Systémové zprávy vám zasílá web automaticky, např. z Clanbase nebo uživatelského profilu. Snadno si tak všimnete i více vnořených informací na webu nebo vás upozorní na události v soutěžích.

Moje diskuze

Tato funkce vás upozorní na články, v kterých jste se zapojili do diskuze a kde následně někdo reagoval. Máte tak jasný přehled o vašich diskuzích a reakcích dalších uživatelů.

Moje týmy

Jednoduchý přehled týmů nebo účtů ze soutěží, v kterých jste registrovaní.

Přátelé

Pokud chcete mít přehled o svých nejbližších, přidejte si je do přátel. Uvidíte jejich aktuální stav a budete mít rychlý přístup k jejich profilům.

Moje blogy

Rozhraní pro tvorbu a správu svých blogů. Chcete-li vyjádřit na cokoliv svůj názor nebo o něčem informovat, je to místo pro vás.

Kontaktní formulář

Slouží pro komunikaci s adminy. Předvoleny jsou nejčastější dotazy, máte-li s něčím problém na webu, napiště to právě přes tuto stránku.