Přejít k hlavnímu obsahu

shiddy se vrací k n!faculty

16. 3. 2010 | 18:41 Counter Strike 1.6
Maďarská hvěza Jérôme "shiddy" Tóth se vrací k profesionálnímu hraní a zakotvuje tam, kde posbíral nejvíce úspěchů. Němečtí n!faculty vítají svou bývalou hvězdu zpět mezi sebou.Jeden z nejtalentovanějších mladých hráčů a mnohonásobný vítěz anket ESL EPS Germany, Jérôme "shiddy" Tóth, na konci loňského roku oznámil konec profesionální kariéry a zaměření
Výchozí obrázek

Maďarská hvěza Jérôme "shiddy" Tóth se vrací k profesionálnímu hraní a zakotvuje tam, kde posbíral nejvíce úspěchů. Němečtí n!faculty vítají svou bývalou hvězdu zpět mezi sebou.

Jeden z nejtalentovanějších mladých hráčů a mnohonásobný vítěz anket ESL EPS Germany, Jérôme "shiddy" Tóth, na konci loňského roku oznámil konec profesionální kariéry a zaměření

Foto: Jérôme "shiddy" Tóth
by Benjamin Diener

se více na svůj život, přičemž by hrál jen se svými kamarády. Dlouho se o tomto hráči nic nevědělo, až donedávna, kdy se portálu fragster.de podařilo získat ze zápasu ESL screenshot konverzace mezi nýnějším hráčem n!faculty Vinh "ninja" Bui Thanh a výše zmíněnou ex-stár.

V této konverzaci se Vinh ptá Jérôma, jestli by nechtěl zastoupit Franze "gore" Burghardta. Odpovědí mu byl náhlý odchod maďarského hráče z dosavadního týmu PANDORRA a přesun do n!faculty, odkud trvalo čtyři dny, než se tým oficiálně vyjádřil k tomuto kroku.

Až dnes se vedení organizace n!faculty rozhodlo vypustit do světa zprávu o tom, že se mladík vrací do týmu, odkud před třemi měsíci odešel. Jeho "první" kroky pod záštitou německé organizace uvidíme už zítra, kdy na čtvrtý tým EPS Germany narazí celek mystical Lambda. Na první LANce se pak nová sestava představí hned na začátku dubna, kdy n! odlétají do Norska na LAN The Gathering, na které chtějí skončit minimálně v top3.

Oficiální sestava n!faculty

{#Německo} Christoph "chrizzo" Krämer
{#Německo} Benjamin "paN" von Mulert
{#Německo} Vinh "ninja" Bui Thanh
{#Maďarsko} Jérôme "shiddy" Tóth
{#Německo} Max "ODIE" Knappe

Pokud to bude hráčům pálit tak jak by mělo, mají se týmy, které se chtějí norské LAN zúčastnit na co těšit. Celou coverage z CS 1.6 turnaje The Gathering budete moci sledovat i na našich stránkách.