Přejít k hlavnímu obsahu

Deagle CZ/SK comunity movie

19. 3. 2010 | 18:08 Counter Strike 1.6
Chceš být součástí komunitního movie pouze s dýgly, tak čti dál!Od naší první spolupráce na NEBREC movie jsme s Myslíšem častokrát přemýšleli, že bychom společnými silami vytvořili nějaké komunitní movie. Po dnešní debatě jsme dospěli k závěru, že právě nastal ten pravý čas.
Výchozí obrázek

Chceš být součástí komunitního movie pouze s dýgly, tak čti dál!

Od naší první spolupráce na NEBREC movie jsme s Myslíšem častokrát přemýšleli, že bychom společnými silami vytvořili nějaké komunitní movie. Po dnešní debatě jsme dospěli k závěru, že právě nastal ten pravý čas.

Pro naše první komunitní movie jsme si vybrali fragy pouze ze zbraně zvané deagle. Pokud máte jakékoliv fragy právě z této nepředvídatelné zbraně a rádi byste se stali součástí tohoto movie, neváhejte a posílejte. Budeme rádi, když nasbíráme co nejvíce fragů českých a slovenských hráču, ať už to budou fragy rázu jedna kulka  - jedna hlava a konec, nebo fragy, kde postupně položíte více soupeřů. Prostě posílejte vše, kde s touto zbraní sundáváte helmy.

Požadavky na dema

- demo musí být zabalené v raru, nebo zipu, společně s ním přiložen nick hráče a čas akce

- samozřejmě můžete posílat i HLTV

- pouze od českých a slovenských hráčů

Kam dema posílat

Dema posílejte na email - playzonem zavináč gmail tečka com

Uzávěrka

Dema posílejte do 15. dubna 2010, vaše fragy budeme postupně prohlížet a zpracovávat. Samotné movie pak vyjde někdy koncem května.

Celé movie vyjde pod "labelem" Playzone movie :)

Těšíme se na vaše příspěvky!