Přejít k hlavnímu obsahu

TyLoo mění dvojici hráčů

22. 3. 2010 | 21:10 Counter Strike 1.6
Jistě jste zaregistrovali pád organizace wNv, jejich doposud největší konkurent a nyní tedy jediná "mezinárodní" organizace z Číny - TyLoo, se nevyhnula změnám v sestavě.Multigamingový tým TyLoo vlastní hned dvě přední CS 1.6 sekce, které se na území Číny
Výchozí obrázek

Jistě jste zaregistrovali pád organizace wNv, jejich doposud největší konkurent a nyní tedy jediná "mezinárodní" organizace z Číny - TyLoo, se nevyhnula změnám v sestavě.

Multigamingový tým TyLoo vlastní hned dvě přední CS 1.6 sekce, které se na území Číny

POPISEK OBRAZKU
TyLoo.raw na Arbalet Cup Asia
FOTO: HLTV.ORG

nachází. Změny v sestavě se ovšem týkají TyLoo.raw, kteří se naposledy se svým "konkurentem" setkali na Arbalet Cup Asia, kde již výše zmínění TyLoo.raw uchvátili čtvrté místo.

Přejděme ale ke změnám v sestavě, tým totiž opouští dvě největší hvězdy tamní scény. Jedná se o jednoho z nejlepších awp hráčů nalézajících se na asijském kontinentu Yi "Zy" Zhou-a a Yunlong "BB" Wang-a. Tato dvojice dle portálu zotorb.org ztratila chuť k hraní a nemá motivaci nadále pokračovat ve svých kariérách.

K týmu se tak připojuje dvojice Wang "prom1se" Nan, který už něco s těmito hráči odehrál v barvách wNv.cn a nová vycházející hvězda čínské scény Xue "xiaoe" Ye.

Sestava TyLoo.raw

{#Čína} Jiang "Virgo" Qian
{#Čína} Bin "Savage" Liu
{#Čína} Biaohong "rita" Huan
{#Čína} Wang "prom1se" Nan
{#Čína} Xue "xiaoe" Ye

Zdroj: HLTV.org
Štítky: TyLoo, Čína